09/08/2010 17:36
dany Posts: 19819
|
באמת תחושת כיבוש היצר נותנת לנו המון כוח להמשיך הלאה... ברכההרשקוביץ כתב:
EFF כתב: מה עדיף? שמנה שבעה ומתוסכלת ,או רזה יותר- מעט רעבה- אבל מאושרת וגאה בכיבוש היצר....?? אפי יקרה, אהבתי מה שכתבת, ברשותך אני רוצה לאמץ את זה כמוטו או אולי כמנטרה, כי זאת כל התורה על רגל אחת!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 17:35
|
כל הכבוד על ההבנה מייקי כתב:
בנות יקרות תודה רבה תודה ענקית על התגובות לקחתי את כול הטיפים .ואחרי מחשבה חזרתי רעבה בראש ולא ממש בבטן .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 14:42
אשירה Posts: 4292
|
EFF כתב:
מה עדיף? שמנה שבעה ומתוסכלת ,או רזה יותר- מעט רעבה- אבל מאושרת וגאה בכיבוש היצר....??
אפי יקרה, אהבתי מה שכתבת, ברשותך אני רוצה לאמץ את זה כמוטו או אולי כמנטרה, כי זאת כל התורה על רגל אחת!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 13:54
רעותה Posts: 869
|
היי מייקי ,
נילי שאלה אותי היום בחוג בבוקר, אם קראתי את מה שכתבת.... אז קצת דיברנו על זה.
לא פשוט , גם אני נמצאת בסיטואציה כזאת באורוחות משפחתיות אצלך חמתי. אני לא יוצאת משם רעבה אלא יותר מחוזקת עם עצמי וכל הזמן משננת שלהבדיל מאחרים אני גם מבינה מה אני אוכלת. בהצלחה בהמשך. רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 13:37
Bמאיה Posts: 118
|
בנות יקרות תודה רבה תודה ענקית על התגובות לקחתי את כול הטיפים .ואחרי מחשבה חזרתי רעבה בראש ולא ממש בבטן .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 10:12
רבקה Posts: 8411
|
אפילו אם אני רוצה לייעץ לך מייקי לא נשאר מה כי כולם כבר אמרו את מה שעלייך לעשות אני אישית חושבת שהרווח שלך הוא שחזרת רעבה כי זה לא באמת רעב "הרי אכלת " אז איך יתכן שתהיי רעבה? איך מיכל כתבה הרווחת כמה גרמים וזה גם טוב כי גרם ועוד גרם הם שניים וכן הלאה מקווה רק שנהנית מהיציאה והבילוי וזה שווה הכל יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 09:13
EFF Posts: 6397
|
מה עדיף? שמנה שבעה ומתוסכלת ,או רזה יותר- מעט רעבה- אבל מאושרת וגאה בכיבוש היצר....??
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 07:52
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מייקי רשמו לך הכל אז ליישם את הטיפים אט אט ושיהיה בהצלחה וכמו שרשמה מיכל עדייף פחות מאשר יותר בתנאי שלא פותחים שולחן בבית אך בהחלט לא לישון רעבים..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 07:23
1103 Posts: 5022
|
מייקי כתב:
יום שישי יצאנו לארוחת ערב אני ובעלי עם עוד 2 זוגות כולם בשולחן היו רזים בשולחן חוץ ממני .אז ככה אף אחד מהרזים לא גמר מהצלחת החלטתי להעתיק מהם ...................ויצאתי רעבה .חזרתי הביתה אחרי ערב מקסים שמאד נהנתי בו אבל יצאתי רעבה ,אז מה אתן אומרות שווה או לא שווה .
מייקי יקרה לעולם אל תקחי דוגמא מאף אחד,בעיקר בנושא האוכל ליד אנשים רזים. כאשר אתם יוצאים למסעדה בערב עם חברים,אל תגעי בפחממות, ולא בקינוחים.תזמיני קנקן מים צמוד שיהיה רק שלך כך תוכלי לאכול לשובע, לא תרגישי מקופחת,ולא תגיעי רעבה הביתה.אם לא תעשי כך,תרגישי תחושת החמצה,לא תהני מהבילוי וכמובן תחזרי הביתה רעבה.כאשר החברים הרזים אכלו מעט זה לא היה בגלל דייטה,אלה כי להם זה הספיק.אין מה לעשות כל אחד והצרכים שלו.כמובן שחבריך יצאו שבעים מהמסעדה,ואילו את יצאת מתוסכלת.
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 07:01
|
מייקי יקרה לחזור רעבה הביתה זו לא חוכמה כי הפעם הצלחת להעביר אותה ללא נפילה אך מי יודע מה יהיה בפעם הבאה.... וחבל ליפול כי רצית להיות כמוהם... אנחנו לא כמוהם אין מה לעשות אנחנו פשוט אחרים ולכן אנחנו צריכים לדעת איך לעשות הכי טוב בשבילנו... אז נתנו לך כאן עצות טובות... כמו לאכול לפני... כמו לאכול ירקות וחלבונים... הרי מותר אחרי חמש... ולא לחזור רעבה הביתה ממש לא!!! ובוודאי לא ללכת לישון רעבה.... המון הצלחה... דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 06:55
שאפתנית Posts: 8392
|
מייקי שלום, כשאת יוצאת לבלות עם אנשים רזים אל תנסי להרשים אותם או להשתוות להם כי גם בלי קשר למשקל אל תשכחי שכל אדם שונה מרעהו. אם אכלת מאכלים שמותר לנו לאכול בערב הרי שלא היית צריכה להוכיח להם שגם את משאירה בצלחת. אם מדובר בסלט אז למה להשאיר ואפילו גם חלבונים? אל תנסי לרצות אחרים או להרגיש בנוח על ידם בכל מה שקשור לאוכל במיוחד אם את יוצאת מתוסכלת מהסיטואציה. תהיי את, זה מה שחשוב. אני מצטרפת לבנות ואומרת לך שאם לא חזרת הביתה לאכול אז כל הכבוד לך ואם כן חזרת לאכול אז כנראה שיש משהו בדבריי. גם בלי קשר לדיאטה אל תנסי לרצות אף אחד, תרצי את עצמך ואז תראי כמה טוב.
יום מוצלח, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 23:01
אשירה Posts: 4292
|
מייקי יקרה, לשאלתך אם זה שווה או לא, התשובה לדעתי היא שאם לא אכלת לאחר מכן בבית בתור פיצוי והלכת ישר לישון אז זה בהחלט היה שווה. להבא תנהגי כמו שמירי והבנות מציעות לאכול לפני הבילוי ולהגיע לא רעבה למפגש ואז הנאתך תהיה מושלמת. בהצלחה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 22:27
דפי Posts: 1126
|
מייקי אני במקרים כאלה אוכלת ארוחת ערב טובה בבית ובאירוח טועמת רק ירקות ושתייה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 22:10
רויטל Posts: 40
|
כל הכבוד על האיפוק. אני בטוחה שאת לא ממש רעבה בבטן אלא קצת רעבה בראש. אז שתדעי שלא הפסדת כ ל ו ם חוץ מכמה מאות גרמים במשקל יום המחרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 22:02
מיכל שרון Posts: 1318
|
מייקי עדיף פחות מאשר יותר.. אבל אף פעם לא כדאי להיות רעבה... להבא תאכלי לפני ביצה קשה בפלפל ורעבה לא תהיי עוד לפני שנכנסת למסעדה. כל הכבוד על השליטה והאיפוק... ושיהיה שבוע נפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 21:40
Bמאיה Posts: 118
|
יום שישי יצאנו לארוחת ערב אני ובעלי עם עוד 2 זוגות כולם בשולחן היו רזים בשולחן חוץ ממני .אז ככה אף אחד מהרזים לא גמר מהצלחת החלטתי להעתיק מהם ...................ויצאתי רעבה .חזרתי הביתה אחרי ערב מקסים שמאד נהנתי בו אבל יצאתי רעבה ,אז מה אתן אומרות שווה או לא שווה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|