12/11/2011 18:18
lilib Posts: 11
|
מתכון ל-10 קישואים ודלורית מרכיבים: 5 קישואים לקרצף אותם לחתוך את הראש ובעזרת כפית פריזאית לרוקן את התוכן (מהתוכן אפשר לטגן עם בצל מלח פלפל ויוצא סלט) 5 דלורית לקרצף ולחתוך להשאיר רק את החלק התחתון "כוס" לרוקן (את החלק העליון לחתוך לאורך לשניים לפזר מלח גס וטיפות שמן זית ובחום של 180 מעלות לאפות. להניח את כל הכוסות על תסנית את פנים הכוסות לשמן במעט שמן זית, עלה של מרווה בכל כוס לפזר מלח גס ולאפות 20 דקות בחום 180-200 לנעוץ ולבדוק עם זה רך מרכיבים למלית: 1 כוס אורז מוכן לקרר 1 בטטה גדולה לקלוף ולחתוך קוביות קטנות 1 סלסילת פטריות חומות או לבנות או גם וגם נקיות חתוכותקטן קטן 1 סצל קצוץ קטן 2 שיני שום 4 ארטישוק ירושלמי קטנים קלופים לחתוכים קטן קטן אפשר להוסיף צנוברים קלויים (דיאטה לא רצוי) מלח פלפל אופן ההכנה אפשר לטגן במחבת+ 2 כפות שמן זית אני אפיתי בתנור הוצאתי עירבבתי עם האורז וסמוך להגשה למלא ולהכניס שוב לתנור לחימום של 15 דקות להגיש ב ה צ ל ח ה
-- l i l i b
|