09/08/2010 07:48
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית חמודה אני רק רוצה להוסיף משהו קטנטן.. נתבי את הפחד למקום הנכון של יראת כבוד מהמשקל והדיווח השבועי זה מסייע מאוד מאוד בתהליך גם אני לאחר הרבה מאוד שנים משתדלת שיהיה שם פחד כזה ואם ירידה לחגים או לא ועם חצי קילו לפה או לשם זכרי להנות מן הדרך ברור שתוצאות זה חשוב ומאוד רוצים ומבאס כשזה לאט אך עדייף לאט ובטוח אט אט קח לומדים על חולשותניו ועל אורח חיינו והתוצאות נדבקות יותר וישארו לטווח הארוך את במודעות ועם גישת התמדה אז השמיים הם הגבול בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 07:23
שאפתנית Posts: 8392
|
תודה דניאלה יקירתי על התמיכה. אני מאוד מעריכה את זה. אני אמשיך להתמיד גם השבוע ונראה ביום שישי מה יראה המשקל. אני מקווה לעמוד ביעד שהצבתי לעצמי עד החגים וזה לא משהו גדול. היעד הוא פשוט לרדת כמה שאפשר עד אז ואני מקווה שזה יצליח והמוטיבציה תגדל בהתאם. תודה על הכל, שאפתנית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 07:21
dany Posts: 19819
|
שאפתנית יקרה אני בטוחה שאת תגיעי גם תגיעי למחוז חפצך!! אלו לא ימות המשיח אלה הימים הללו של ההווה העכשוי. אין לך מה לפחד ומה לחשוש... אם עשית זאת פעם תעשי זאת גם הפעם את יכולה ויש לך את הכוחות. ואפילו בשם הכינוי שלך את מביעה את כוחותיך... אף לוזר לא יקרא לעצמו שאפתן!!! זה ברור!! עוד יום ועוד יום ואת עושה עבודה נהדרת, ולאט ובטוח תגיעי אל המטרה... המון הצלחה וכוחות דני
שאפתנית כתב:
תודה דובונית, אני נמצאת בשבוע טוב מבחינת אמביציה אבל אני לא אשקר ואומר לך שאני לא מפחדת מהמשקל הזה. עדיין אין בי את הביטחון המוחלט שאני אצליח לחזור לימי התהילה שלי ולכן חשוב לי לראות תוצאות כל שבוע גם של חצי קילו והעיקר להתרחק מהמספר המחריד הזה וכנראה שזה מה שיביא לי את שלוות הנפש שאכן אני מסוגלת לא לחזור לשם יותר. אני מבטיחה לך שאני נשארת במסגרת הזו גם אם יגיעו ימות המשיח ואגיע למשקל היעד שלי. אני צופה המון בסרטוני ההצלחה וזה אכן נותן כוח. אצלי זה רק עניין של צורך לשחרר את המחשבות ולהאמין בעצמי יותר שאני יכולה לשחזר ימים טובים יותר. תודה על העידוד, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 07:16
|
תודה דובונית, אני נמצאת בשבוע טוב מבחינת אמביציה אבל אני לא אשקר ואומר לך שאני לא מפחדת מהמשקל הזה. עדיין אין בי את הביטחון המוחלט שאני אצליח לחזור לימי התהילה שלי ולכן חשוב לי לראות תוצאות כל שבוע גם של חצי קילו והעיקר להתרחק מהמספר המחריד הזה וכנראה שזה מה שיביא לי את שלוות הנפש שאכן אני מסוגלת לא לחזור לשם יותר. אני מבטיחה לך שאני נשארת במסגרת הזו גם אם יגיעו ימות המשיח ואגיע למשקל היעד שלי. אני צופה המון בסרטוני ההצלחה וזה אכן נותן כוח. אצלי זה רק עניין של צורך לשחרר את המחשבות ולהאמין בעצמי יותר שאני יכולה לשחזר ימים טובים יותר. תודה על העידוד, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 07:12
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית חמודה את במסגרת ויחד נצליח ותגיעי רחוק .. קחי לך את משקל המאה כתמרור אזהרה אדום שלשם בתור התחלה לעולם לא חוזרים הקפידי להיות במסגרת כי אצלנו השמנמודים זה לכל החיים צפי בסרטוני ההצלחה ותראי שאין זו אגדה תמיד כאן בשבילך והמון בהצלחה שאפתנית כתב:
זה באמת מזעזע ובלתי נתפס לשמוע דברים כאלו אבל לצערי כפי שאתן רואות ושומעות מגפת ההשמנה רק מתפשטת ואנשים נעשים שמנים יותר ויותר וכמו שדני כתבה חבל שהסביבה לא עוזרת להם לעצור את ההשמנה החולנית הזו. היא בטח הרגישה בושה גדולה כשהגיעו ממכבי האש לעזור לה. נראה לי שבמצב כזה בא לבנאדם רק למות. מזל שאני במסגרת איתכן אולי לא הייתי מגיעה ל-300 קילו אבל אתן כבר יודעות שעד לפני שבוע שקלתי 100 אני לא אגיד לכן עכשיו כמה שקלתי לפני זה אבל אני גם לא רוצה לחשוב יותר מידי על ממדים גדולים. יש לי אתכן ואת מירי ואני בידיים טובות מסתכלת קדימה ולא על מה היה קורה אילו... שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 23:33
אשירה Posts: 4292
|
בכל פעם ששומעים על מקרים קיצוניים כאלה אני אומרת לעצמי : הזהרי, כמוני כמוהם, גם הם בטוח לא האמינו שיגיעו למצבים כאלה, זה עלול לקרה גם לך, וזה יוצר אצלי פחד שבדיעבד משפיע לטובה. כואב הלב עליהם.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 20:46
אתמול היינו בים ויש מאחורינו גבר שגם לדעתי שקל משהו כמו 250 קילו אין לי מושג איך הוא בכלל הגיע לשם אבל אני לא שופטת אלא מרחמת והלוואי ויצליח לקחת את עצמו בידיים ולהגיע לקבוצת תמיכה ולרדת במשקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 20:08
|
זה באמת מזעזע ובלתי נתפס לשמוע דברים כאלו אבל לצערי כפי שאתן רואות ושומעות מגפת ההשמנה רק מתפשטת ואנשים נעשים שמנים יותר ויותר וכמו שדני כתבה חבל שהסביבה לא עוזרת להם לעצור את ההשמנה החולנית הזו. היא בטח הרגישה בושה גדולה כשהגיעו ממכבי האש לעזור לה. נראה לי שבמצב כזה בא לבנאדם רק למות. מזל שאני במסגרת איתכן אולי לא הייתי מגיעה ל-300 קילו אבל אתן כבר יודעות שעד לפני שבוע שקלתי 100 אני לא אגיד לכן עכשיו כמה שקלתי לפני זה אבל אני גם לא רוצה לחשוב יותר מידי על ממדים גדולים. יש לי אתכן ואת מירי ואני בידיים טובות מסתכלת קדימה ולא על מה היה קורה אילו... שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 17:48
1103 Posts: 5022
|
דפי כתב:
בערוץ 10 מדווחים כעת על חילוץ בעזרת מנוף של אישה בת 70 שמשקלה מעל 300 ק"ג , שנפלה בביתה ורק הכבאים חילצו אותה במבצע שנמשך שעתיים. איזה אירוע מזעזע.
דפי יקרה
לפני שנים קרה מיקרה שבאחד הבתים ליד ביתנו, היגיעו שתי כבאיות לחלץ ,אישה ענקית שחשה ברע,הורידו אותה מהקומה ה-3 דרך המרפסת בעזרת מנוף.תמונה עצובה ומבישה. איך מגיעים למימדים האלה?זה נורא.
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 17:36
dany Posts: 19819
|
אני שמעתי על אירוע כזה כבר לפני כמה ימים אולי מדובר על אותו אירוע.... ושאלתי את עצמי איך מגיעים למקום הזה... איך אין אף אחד בסביבה שימנע את ההשמנה המפחידה הזו... כואב כואב הלב דפי כתב:
בערוץ 10 מדווחים כעת על חילוץ בעזרת מנוף של אישה בת 70 שמשקלה מעל 300 ק"ג , שנפלה בביתה ורק הכבאים חילצו אותה במבצע שנמשך שעתיים. איזה אירוע מזעזע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 17:26
דפי Posts: 1126
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|