19/11/2011 16:57
אקורדיאון Posts: 16381
|
כמה טעים היום הוא חימם אותי והשביע בארוחת הצהריים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 13:07
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה רבה יקרות מרק מעולה.....במיוחד לחורף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 13:01
רוויטל Posts: 288
|
מומלץ מרק מעולה וחמים. אפש ר גם בלי לטחון. לאכול חם ולרסק עם המזלג. תודה למירי.
-- מודעות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2011 22:03
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1100 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2011 20:38
toly Posts: 898
|
אפיל'ה יקרה אין עלייך תודה יקרה שאת דואגת להכניס מידי שבוע בשבוע וגאה בך מאוד ולוקחת דוגמא ממך על הירידות המדהימות שלך בתקופה האחרונה חמסה חמסה וכל המרבה הרי זה משובח סוף שבוע נפלא אוהבת טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 18:44
EFF Posts: 6391
|
מרק לצהריים - מכיל פחמימות! מירי מציעה לא לאכול ממנו יותר מפעמיים בשבוע
2 כפות שמן זית 2 בצלים קצוצים 2 שיני שום 2 גזרים בקוביות 2 בטטות בקוביות / או 2 תפוחי אדמה / או בטטה ותפוח אדמה אחד כוס עדשים כתומות 4-5 קישואים בקוביות לא קלופים 5 כוסות מים רותחים כף אבקת מרק בטעם עוף או מלח פלפל שחור תבלינים אפשריים: כמון, כורכום, מעט שורש ג'ינג'ר מגורד
מאדים את הבצל, שום, גזר - מוסיפים את שאר המרכיבים והמים.
מבשלים עד לריכוך הירקות. מתבלים. מעט לפני כיבוי האש - מוסיפים עשבי תיבול לבחירתכם, שמיר, פטרוזיליה,כוסברה
להעביר בבלנדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|