09/08/2010 12:01
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
גועל נפש. בחיים לא אלך על דיאטה קיצונית ולא מאוזנת! תודה על המידע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 07:23
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נאמר הכל מחזקת כול מילה ומילה ומוסיפה בהתמדה באהבה עצמית בלי ייאוש אצל מירי מגיעים רחוק מירי זה לא רק דיאטה זה איכות חיים ואורח אוכל נכון ובריא לכל החיים המון בהצלחה לכולנו ובטוח שאנו במסגרת המנצחת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 06:44
dany Posts: 19819
|
אמן ואמן ברכה יקרה זה משפט גדול ואותו צריך לשנן ברגע שהירהורי עברה עולים בראשנו... אכילה שפויה ומתונה... הרגלי חיים לנצח... אוכלים בכדי לחיות ולא חיים בכדי לאכול... ואני אצליח כי אני מנהלת את האוכל ולא הוא מנהל אותי!!!! יום נהדר לכולנו והמשך שמירה מוצלח!!! דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 23:40
אשירה Posts: 4292
|
אף פעם לא האמנתי בדיאטות הקסם השונות. והראיה שגם כשיש הצלחות הן לטווח קצר בלבד ואחר כך עולים בריבית דריבית. אין כמו הפנמת אורח חיםם בריא ושפוי!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 19:58
קרולין Posts: 6651
|
לא מאמינה בקיצורי דרך ובכל מיני דיאטות. מאמינה לאכול בריא , מגוון משביע ומאוזן לשנות הרגלים ולשנות התנהגות.
שיהיה לכולנו ים של הצלחהההההההההההה עם מירי שלנו והשיטה הנהדרת שלה.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 19:19
רעותה Posts: 869
|
מצטרפת אליכם באשלייה המתוקה הזאת של אבקת הקסמים.
אפילו מירי אמרה באחת ההרצאות שלה בעבר , שהאוכל מנצח את הנפש ולא יעזור. מה שכן , ברגע שבאמת לא סובלים כי התפריט / הרגלי האכילה שפויים , הנפש אינה במלחמה עם האוכל. אז ברור , שהפקולטה שלנו מנצחת.
ואם רק נרצה , נגיע. וזאת לא אגדה אלא מציאות. רעותה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 18:53
EFF Posts: 6397
|
רבקהל'ה...אהבתי את "הפקולטה".....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 17:35
dany Posts: 19819
|
כבר כתבנו לפני יום יומיים שאין קסמים ואין קיצורי דרך וכל אחד שהולך לחפש לו את הקסמים ודרך קצרה בסופו של יום יעשה דרך ארוכה יותר ויותר... אני למעט קשירה של השיניים באמת עשיתי כל דיאטה מטורפת שקיימת.... העברתי את הגוף המסכן שלי כל ניסוי וכל שגעון..... ובסופו של עניין חזרתי לאכילה לפי אבות המזון בשיטה הקונבציאנלית השפויה שבה אפשר לאכול ולחיות ולהתמיד כל החיים.....
אני יכולה להבין את אלו שמחפשים את הדרך הקצרה.... למי יש סבלנות.... מי רוצה שעכשיו זה יקח לו חודשים ושנים לרדת במשקל.... כל אחד היה רוצה ללכת לישון שמן ולקום רזה.... כי בלילה נפלה עליו אבקת קסמים!!!! אז גם על זה כתבנו שמי שימציא את הפטנט כבר לא יהיה עני אף פעם..... אז עדיין לא מצאו.... וכל השיקויים והגלולות והצמחים ואפילו הניתוחים לא עושים כל עבודת פלאים אם אנחנו בעצמנו לא עובדים ומשקיעים ומביאים את התוצאות..... גם מי שעשה ניתוח וממשיך לעשות לעצמו שייקים מתוקים וכו' ישאר בסופו של עניין שמן.. כי בעצם התהליך הוא במוח בנפש ולא בקיבה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 17:23
1103 Posts: 5022
|
Hotchick כתב:
אחת המשתתפות בחוג של יום רביעי סיפרה לי בשבוע שעבר על חברה שעזבה את מירי לטובת "השיטה האמריקאית החדשה" שכולם מדברים עליה - וירדה 2 ק"ג בשבוע הראשון. לא נחה דעתי עד שביררתי מהי אותה שיטה - והנה היא לפניכם. ובכן, זו כל התורה על קצה המזלג: השיטה , הנקארת Curves' , מבוססת על דיאטת אטקינס הידועה לשימצה, המוכרת לרבים מאיתנו כ"דיאטת החלבונים." ומה החידוש? היא מוגשת בשתי וריאציות - באחת מותר לאכול בשבועיים הראשונים 20 גרם (כן!) פחמימות ליום ובשנייה 60 גרם!!! (
בדיאטת אטקינס המקורית לא היו פחמימות כלל.) מתכון בטוח להשיל קילוגרמים רבים במהירות רבה - ולהעלות אותם שוב במהירות שיא ברגע שחוזרים לאכילה נורמלית. ומה האירוניה? הרי מי שאוכל לפי התפריט או ההנחיות של מירי יכול לרדת 1-3 ק"ג בשבוע כמו כלום. אז למה לסבול?
הוטצ"יק יקרה אין תחליף לשיטה ולמסגרת של מירי הגדולה והדגולה כל תחליף הינו אשליה לזמן קצר,בעוד שהשיטה של מירי היא דרך חיים. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 16:25
רבקה Posts: 8411
|
בנות אז הגענו למסקנה שאנחנו נמצאים בפקולטה המתאימה ביותר של מירי וזה מה שמירי מלמדת אותנו השכם והערב לאכול נכון ,בריא ואפילו כיצד להנות מהאוכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 15:56
דפי Posts: 1126
|
שאפתנית כמה את צודקת. לכן שלחתי לכם את פירמידת המזון שמראה איך אוכלים נכון ובריא את כל אבות המזון. לצערנו כל שיטות הבום טראח עובדים על אנשים שמחפשים קסמים במקום שינויים בהרגלי התזונה שלהם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 15:19
שאפתנית Posts: 8392
|
לצערנו הרב לא כולם הפנימו עדיין שאין דיאטת קסמים שיורדים איתה מהר ויותר מזה לא הפנימו שאף אחד כבר לא ממציא את הגלגל בתחום הדיאטה ושהכי בריא זה לאכול מכל אבות המזון ובכמות הנכונה ולהצטייד בהרבה הרבה סבלנות ולראות תוצאות. מי שנופל בפח של כל השיטות הללו מפיל את עצמו ומבזבז זמן יקר כי צריך להפנים שדיאטה זה לא זבנג וגמרנו. דיאטה זה אורך חיים ולשמור על תזונה נכונה זה בריאות ולא רק פיגורה. אני מאחלת לכל המועדים למצוא מהר את דרך הישר ולהבין שאין הוקוס פוקוס ולחבור לשורותינו.
בהצלחה לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 14:54
Hotchick Posts: 40
|
אחת המשתתפות בחוג של יום רביעי סיפרה לי בשבוע שעבר על חברה שעזבה את מירי לטובת "השיטה האמריקאית החדשה" שכולם מדברים עליה - וירדה 2 ק"ג בשבוע הראשון. לא נחה דעתי עד שביררתי מהי אותה שיטה - והנה היא לפניכם. ובכן, זו כל התורה על קצה המזלג: השיטה , הנקארת Curves' , מבוססת על דיאטת אטקינס הידועה לשימצה, המוכרת לרבים מאיתנו כ"דיאטת החלבונים." ומה החידוש? היא מוגשת בשתי וריאציות - באחת מותר לאכול בשבועיים הראשונים 20 גרם (כן!) פחמימות ליום ובשנייה 60 גרם!!! (
בדיאטת אטקינס המקורית לא היו פחמימות כלל.) מתכון בטוח להשיל קילוגרמים רבים במהירות רבה - ולהעלות אותם שוב במהירות שיא ברגע שחוזרים לאכילה נורמלית. ומה האירוניה? הרי מי שאוכל לפי התפריט או ההנחיות של מירי יכול לרדת 1-3 ק"ג בשבוע כמו כלום. אז למה לסבול?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|