|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/11/2011 22:06
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1700 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 06:53
שאפתנית Posts: 8392
|
נשמע מעולה, יאמי יאמי (כמו שהילדים אומרים). תודה, פתרת לי את הבעיה מה לבשל לשבת בצהריים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2011 22:00
EFF Posts: 6391
|
החומרים ל-6 מנות: 2 כפות שמן זית 6 רבעי עוף ללא עור מלח גס פלפל שחור טחון טרי 1 בצל גדול חצוי ופרוס דק 1 כפית כורכום 1 כפית זנגביל טחון 1/2 כפית קינמון טחון 1/2 כוסות שזיפים מיובשים גדולים ללא גלעינים ההכנה: 1. מחממים בסיר 1 כף שמן על להבה בינונית-גבוהה. מתבלים את העוף בנדיבות מכל הצדדים במלח ובפלפל. 2. שמים שלושה רבעי עוף בסיר, צולים, הופכים פעם אחת, עד שהעוף משחים, כעשר דקות. 3. מעבירים לצלחת. חוזרים על התהליך עם שארית העוף . מוציאים מהסיר ומעבירים לצלחת. 4. מוסיפים לסיר את הבצל ורבע כוס מים, ומבשלים תוך ערבוב כדי להפריד את השאריות שנדבקו לקרקעית הסיר. 5. מוסיפים כורכום, זנגביל וקינמון. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל רך, כחמש דקות. 6. מחזירים את העוף לסיר. מוסיפים שתי כוסות מים ומחצית מכמות השזיפים. מביאים לרתיחה. 7. מנמיכים את הלהבה, מכסים חלקית במכסה ומבשלים עד שהעוף רך מאוד, כשלושת רבעי שעה. 8. מעבירים את העוף לקערה. מכסים היטב ברדיד אלומיניום ושומרים במקום חם. 9. מוסיפים את שארית השזיפים לסיר, ומגבירים את הלהבה. 10. ממשיכים לבשל תוך ערבוב מדי פעם עד שהרוטב מסמיך, כעשר דקות. יוצקים על העוף ומגישים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|