07/11/2011 22:44
EFF Posts: 6391
|
אני קוראת לו "עם אצבע על הדופק" לחתוך ל-20 מנות ולא לזלול לבד הכל.... מתכון לנפש.. 250 גרם אטריות דקות-מבושלות לפי הוראות היצרן לדרגת אל דנטה 1 מיכל קוטג' 5% 2 ביצים ממתיק לטעמכם 1/4 כוס צימוקים 1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס 2 כפות ברנדי 3 כפיות אבקת אפיה 1 כפית תמצית וניל קנמון, הל טחון, ג'ינג'ר טחון, ציפורן - הכל לטעמכם לערבב, להכניס לתבנית בקוטר 26 מוזלפת בשמן ספריי ולאפות בחום בינוי 40-50 דקות. במתכון המקורי ישנו רוטב להזלפה על הפשטידה המוכנה - למי שרוצה: מבשלים בסיר קטן: ממתיק בכמות של 5 כפות סוכר 1/4 כוס מים 1 כף מיץ לימון 1 כפית תמצית וניל
|