09/08/2010 07:06
dany Posts: 19819
|
ברור שזה קשה... אחרת מה אנחנו עושים כאן??? אך איזו ברירה יש לנו??? כרגע את מתמודדת עם מעט שעלית... אז ככל שתתפסי את עצמך יותר מהר ותחזרי לאכילה שפויה כך תמזערי נזקים... והמלאכה תהיה קלה יותר... כולנו כאן כי כאלו אנחנו יום אסל ויום באסל.... יום אחד אני זו שמצליחה ויום אחר את היא זו שמצליחה וכך נותנים כוח אחת לשניה!!! אני יודעת שאת יכולה... ואני בטוחה שתצליחי... יקירה עוד יום ועוד יום ובסוף זה יעבוד... הרי את יודעת שכבר עשית זאת והצלחת אז אין כל סיבה שזה לא יצליח שוב... אל יאוש ואל תאבדי תקווה... ואנחנו פה בכדי לתמוך בך בהמון אהבה... דני♥♥ הסמויה כתב:
אוףףףףףףףףףףףףף זה ממש לא פשוט אבל ברור שאני יכולה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 07:00
שאפתנית Posts: 8392
|
סמויה יקרה אם התהליך היה פשוט הרי שאף אחת מאיתנו לא היתה כאן וגם בטח למירי היה מקצוע אחר. זה קשה, מתיש ומתסכל לעיתים אבל כמו שמירי אומרת (ואמרה גם בהרצאה) איזה ברירה יש לנו. או שאנחנו בתהליך עד כמה שאפשר או שאנחנו תופחות בלי הכרה. תתנחמי בזה שאנחנו יחד וכולנו עוברות את אותה הדרך חלקנו עם מהמורות גדולות יותר וחלקנו פחות וכמובן חלק מזה זה התקופות בחיים שמשפיעות עלינו לטובה/רעה במהלך הדרך. אנחנו יחד אז תתחזקי וקבלי כוחות מאיתנו והמשיכי בדרכך. הכל בסדר!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 23:25
אשירה Posts: 4292
|
סמויה יקרה, אני מאחלת לך המון בהצלחה. הייתי באותו מצב בשבועיים האחרונים ומזה כשלושה ימים אני בסדר ואין לתאר את ההבדל בהרגשה גם הפיסית וגם הנפשית. זה פשוט כדאי! בהצלחה רבה!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 20:54
דפי Posts: 1126
|
סמויה יקרה , חשה בדיוק כמוך. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 20:47
אוףףףףףףףףףףףףף זה ממש לא פשוט אבל ברור שאני יכולה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 20:01
קרולין Posts: 6651
|
סמויה יקרה! כולנו כאן תמיד בשבילך!
בהצלחה רבה , את יכולה!
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 12:38
רבקה כמובן שאני יודעת מה הקנס ומודעת לה היטב תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 10:51
רבקה Posts: 8411
|
הסמויה יקירתי , התחייבותך חתומה בפנינו ואת בטח יודעת שהפרת התחייבות עולה בתשלום קנס וכמובן את מדידת הקנס קובעים המאזניים ומודיעים מה גובה ה"תשלום" אז קדימה למשימה ובטוחה אני שכולנו כאן איתך בתחייבות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 10:47
כן כן, התחייבתי ואני מתכוונת לעמוד בהתחייבות הזו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 10:27
אסתי ברוך Posts: 1317
|
בהצלחה יקירתי מחזיקה לך אצבעות
שבוע טוב ומברוך
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 10:11
שאפתנית Posts: 8392
|
בהצלחה לך סמויה, כפי שדני כתבה לך היום מתחיל שבוע חדש, שבוע שבו נשלוט באוכל ולא האוכל בנו. תשתי הרבה מיים ותתעסקי בשגרת החיים וכך האוכל יתפוס את המקום הראוי לו ולא ישתלט יותר על העניינים. בהצלחה כולנו איתך. תצטרפי אלינו למבצע החגים וכולנו יחד ננצח את האוכל!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 10:09
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
סמויה יקרה רשמתי לך בפוסט הקודם שלך על השבת כנסי וקראי וקדימה להצמד לתפריט ולמצוא עיסוקים מעניינם יותר ממנו את יכולה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 10:03
dany Posts: 19819
|
היום יום ראשון יום חדש בשבוע... היום הוא היום בו את מתחילה לשנות את המצב... את נכנסת לשליטה ולהיגיון!!!! התחייבנו כאן באחד הפוסטים בפני טולי כי לוקחים את החודש הזה עד לחגים ועושים אותו ממש ממש ממש לפי הספר... נשמח אם גם את יקירה תכנסי להתחייבות.... המון הצלחה מחבקת אותך ומחזקת אותך שלך דני הסמויה כתב:
סוף השבוע עבר עלי ללא שליטה אך אני מתחייבת כאן בפניכן , בפני מירי ובעיקר בפני עצמי שמהיום אני לא אתן לאוכל לשלוט בי ואוכל על פי התוכנית אוהבת אתכן על כל התמיכה שהרעפתן עלי ומבטיחה להשאר כאן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 09:42
סוף השבוע עבר עלי ללא שליטה אך אני מתחייבת כאן בפניכן , בפני מירי ובעיקר בפני עצמי שמהיום אני לא אתן לאוכל לשלוט בי ואוכל על פי התוכנית אוהבת אתכן על כל התמיכה שהרעפתן עלי ומבטיחה להשאר כאן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|