06/11/2011 18:38
omerco2 Posts: 3
|
קינוח אלכוהולי- טרמיסו המצרכים: 1 מעדן הגולן 0.5 קילו גלידה ריבת חלב עוגיות אוראו [font='Arial','sans-serif']½[/font][font='Arial','sans-serif'] [/font] בקבוק שוקולד מריר מומס בליקר פינה קולדה קרמבו ווניל [font='Arial','sans-serif']½[/font][font='Arial','sans-serif'] [/font][font='Arial','sans-serif'] כוס בקבוק [/font]19/90 XXO [font='Arial','sans-serif']½[/font][font='Arial','sans-serif'] [/font][font='Arial','sans-serif'] כוס בקבוק ואן גוך דאבל אספרסו[/font] ¼ כוס סירופ אייריש קרים 5 וופלים קפואים בטעם חלבה אופן ההכנה: ½ מכלי הקיבול של הבלנדר שמים קרח , מוסיפים את כל המרכיבים מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד [font='Arial','sans-serif']להכנת רוטב השוקולד :[/font] במקביל מרתיחים שמנת 32% לאחר הרתיחה מוסיפים 2 חפיסות שוקולד מריר מומס הצעת הגשה: יוצקים לכוס יפה קפואה ומגישים עם וופל בטעם חלבה (רצוי קפוא) בתוספת רוטב השוקולד החם [font='Arial','sans-serif']שלכם זיו מנור – מופעי חוויה באלכוהול ויין[/font]
|