הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לכולם

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/08/2010 06:40

dany
dany
ברכה יקרה
עברו שלושה ימים והנה מתחיל יום רביעי ואת על הסוס..
שיהיה יום נהדר ..
מלא שליטה ושפיות...
מכל הלב
דני♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
08/08/2010 23:48

אשירה
אשירה
תודה מקרב לב לכולכן על החיזוקים, זה באמת עוזר.
מסתיים עוד יום ובינתיים אני בסדר, מקווה שיימשך...Quiet

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/08/2010 10:12

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כול הכבוד ברכההרקוביץ נהדרת המשיכי כך ובהצלחה
וכל המתקשות/ים למינהם ברגעי חולשה זה המקלט שלנו אל תהססו הכנסו ולא תתחרטו שבוע נפלא
Froot
0 קישור קבוע (Permalink)
08/08/2010 10:06

שאפתנית
שאפתנית
ברכה אני שמחה שיצאת מהבור ועלית על דרך המלך ואת שם כבר יומיים והנה התחיל לו יום נוסף ותתחזקי ותמשיכי בדרכך. יש לנו נפילות והן כואבות ומשום מה כמה שאנחנו מודעות להן הן קורות שוב ושוב ולכן, עלינו לקום מחוזקות מכל נפילה ולהמשיך הלאה בתקווה לדחות את הנפילה הבאה לעוד הרבה הרבה זמן...
תיעזרי בנו ובפורום המדהים הזה שבלעדיו לא יודעת מה אני הייתי עושה ושיהיה לך בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/08/2010 09:55

dany
dany
ברכה יקרה
קודם כל ברכות על היומיים הנהדרים שעברת בהצלחה זה לא מה בכך כל יום שעובר ואנחנו לא נופלים הוא יום נהדר וחגיגה מושלמת... צריך לעשות יומן ולציין את הימים האלו וככל שהם יהיו רבים יותר כך נוכל להתמודד טוב יותר ולדעת כי אנחנו יכולים... כן אנחנו יכולים!!!
ודווקא שאת מרגישה עייפה ותחושה זיפתית של כבדות וחוסר נשימה ..... דווקא אז גשי למחשב וכתבי לנו.... גם תקלי על נשמתך... גם אולי תעצרי את המבול... וגם מיד תקבלי תשובה כי תמיד יש כאן מישהו שנמצא און ליין ורואה ומחזיר תשובה אוהבת ותומכת ... אני כבר עברתי את היום ההוא.... לא שכחתי כי המאזניים הראו לי את גודל הפאשלה... אך את הנעשה אין להשיב אלא להישיר מבט וללכת הלאה... כי איזו ברירה יש לי??? אין.... הבטחנו לטולי שעד החגים.... זה בידיוק עוד חודש עושים כל מאמץ... ולא מפשלים!!
יום נהדר לך ברכה יקרה
המון כוח ושיהיה רק בהצלחה
דני
ברכההרשקוביץ כתב:
אני רוצה לשתף,

הצלחתי יומיים לא לפשל וההרגשה טובה ובמיוחד כשזה בא לאחר שבועיים שהיו ממש "על הפנים".

לא יודעת למה לא ביקשתי מכם עזרה בשבועיים האלה, כנראה מרוב עייפות והרגשת כבדות שגורמת לי אכילה לא טובה אפילו לא היה לי כוח ומוטיבציה לגשת למחשב.

לדניאלה במיוחד אני רוצה להגיד: אל תתמקדי בנפילה, די, היא הייתה ועברה ומה שעולה מהר יורד מהר אם לא ניתן לזה "להתמקם" עלינו.

נקבל את עצמנו בסלחנות גם עם המעידות. המשקל זה לא הדבר שמגדיר אותנו כבני אדם. ישנם אנשים עם בעיות יותר גדולות משלנו וישנם אנשים שהם פחות טובים מאיתנו, ההבדל היחיד בינינו לבינם הוא שכשהם יוצאים לרחוב לא רואים זאת עליהם, עלינו רואים. ועדיין אני לא הייתי רוצה להחליף את מי שאני ואני בטוחה שגם אתם.

אנחנו צריכים רק להשתדל, לחזק אחד את השני ואת עצמנו כדי שנהיה בסוף גם טובים וגם רזים ויפים.

שיהיה לכולכם שבוע נפלא וכשמופיעים השדים גשו למחשב, כנסו לפורום, הקשיבו למירי, לי זה עזר אתמול.

באהבה לכולם!!! Rock Band
0 קישור קבוע (Permalink)
08/08/2010 09:50

dany
dany
דפי יקרה
לכן אנחנו כאן בכדי שלא תתמודדי לבד
וצודקת ברכה דווקא שקשה אז לא נוח לבקש עזרה כאילו אנחנו מתביישים בנפילות ובאנושיות שלנו... אז לא להתבייש(אני אומרת את זה גם לעצמי) ולבקש עזרה כי לצורך זה התכנסו כאן!!!
המון הצלחה ושהיה יום נהדר ובשליטה
מחזקת דני

שיות שלנושיות דפי כתב:
ברכה בוקר טוב.
טוב ששתפת אותנו ואני שמחה שהצלחת למצוא דרך לא לפשל.
אני קוראת דברייך והם מטעינים אותי מחדש כי גם אני מתמודדת לבד עם המון קשיים.
שיהיה לנו שבוע קל יותר
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/08/2010 09:22

דפי
דפי
ברכה בוקר טוב.
טוב ששתפת אותנו ואני שמחה שהצלחת למצוא דרך לא לפשל.
אני קוראת דברייך והם מטעינים אותי מחדש כי גם אני מתמודדת לבד עם המון קשיים.
שיהיה לנו שבוע קל יותר
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/08/2010 09:15

פפריקה
פפריקה
בוקר טוב

אכן ,כשקשה -אין לנו רצון לשתף בקושי
יש לנו רצון להתחבא עד יעבור זעם.
אני מניחה שגם זה הוא עיניין של תרגול
לדעת להיחשף בחולשותינו ובקשיינו
ולבקש עזרה.
איזה יופי שאת שוב על דרך המלך ברכה יקרה
ואת משתפת בתחושת החוזק.
זה באמת עוזר .
אני מאחלת לך הצלחה ועמידה ביעדים
כל יום ביומו.
פפריקה-מדלנה.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/08/2010 09:09

רעותה
רעותה
בוקר טוב ברכה ,

שיהיה לך שבוע מוצלח .

אין ספק , שהפורום הוא המתנה המדהימה , שקיבלנו ממירי.

כל הכבוד ותמשיכי להעזר בנו.

רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/08/2010 09:01

nikname
nikname
בוקר טוב ברכה. איזה הרגשה נפלא זו, להרגיש מנצחת. כל הכבוד. Applause
כמה זה קשה כשנופלים, קשה לבקש עזרה וקשה לקום ככל שהזמן עובר. אנחנו כמו מכורים, כל יום שעובר אומרים תודה
מה שהיה עבר, עכשיו מסתכלים קדימה.
שיהיה בהצלחה ושבוע נפלא Toast
+1 קישור קבוע (Permalink)
08/08/2010 08:50

אשירה
אשירה
אני רוצה לשתף,

הצלחתי יומיים לא לפשל וההרגשה טובה ובמיוחד כשזה בא לאחר שבועיים שהיו ממש "על הפנים".

לא יודעת למה לא ביקשתי מכם עזרה בשבועיים האלה, כנראה מרוב עייפות והרגשת כבדות שגורמת לי אכילה לא טובה אפילו לא היה לי כוח ומוטיבציה לגשת למחשב.

לדניאלה במיוחד אני רוצה להגיד: אל תתמקדי בנפילה, די, היא הייתה ועברה ומה שעולה מהר יורד מהר אם לא ניתן לזה "להתמקם" עלינו.

נקבל את עצמנו בסלחנות גם עם המעידות. המשקל זה לא הדבר שמגדיר אותנו כבני אדם. ישנם אנשים עם בעיות יותר גדולות משלנו וישנם אנשים שהם פחות טובים מאיתנו, ההבדל היחיד בינינו לבינם הוא שכשהם יוצאים לרחוב לא רואים זאת עליהם, עלינו רואים. ועדיין אני לא הייתי רוצה להחליף את מי שאני ואני בטוחה שגם אתם.

אנחנו צריכים רק להשתדל, לחזק אחד את השני ואת עצמנו כדי שנהיה בסוף גם טובים וגם רזים ויפים.

שיהיה לכולכם שבוע נפלא וכשמופיעים השדים גשו למחשב, כנסו לפורום, הקשיבו למירי, לי זה עזר אתמול.

באהבה לכולם!!! Rock Band

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לכולם

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!