06/11/2011 14:59
מיכלל Posts: 1674
|
השעועית מכילה כ400 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2011 17:46
EFF Posts: 6391
|
כ"כ משמח שחוש ההומור המפותח שלך לא עוזב אותך גם כאן..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2011 16:55
toly Posts: 898
|
נכנסתם? הגעתם לפה? יופי שבו תתרווחו בכורסה והסכיתו נא עם נענע טריה וחמה+לימון המוסיף המון ולהלן המצרכים לצ/יפס ירוק שקית שעועית ירוקה שלמה ועדינה(כי אני עדינה) 1-2 בצל לבן או אדןם כף שמן מלח גס פלפל שחור פפריקה מתוקה אבקת מרק בצל ללא מונסדיום
אופו ההכנה מפזרים את שקית הסנפרוסט או חציה בתבנית אלומניום פורסים פרוסות רחבות מלמעלה את הבצל מוסיפים את השמן ואת התבלינים בוחשים ומערבבים שמים בתנור על טמפ' גבוהה למשך 20-30 דקות(תלוי בסוג התנור יוצאת שעועית ירוקה קריספית ממש כמו צ'יפס טעים בריא ודל קלוריות(אבל מי סופר קלוריות.... ועכשיו למתכון הטופו באדום מרכיבים: גוש טופו טרי פרוסות פלפל אדום טרי(הפלפל המפורסם שלנו) מספר עלי בזיליקום טרי תבלין לברביקיו או קוביות צ'ילי חריף של דורות רסק עגניות- קופסה קטנה
תיבול:מלח פלפל אופן ההכנה: פורסים את הטופו לרצועות רחבות ומשרים אותו למשך 20-30 דקות ברוטב הבא: רסק עגבניות+בזיליקום טרי+ מספר קוביות צ'ילי+ תבלין ברביקיו_ מלח_ פלפפל שחור גרוס לוקחים מקלות לשיפודים(לא חיבים אפשר גם לפרוס בתבנית אלומיניום) ונועצים פרוסת טופו ואחריה פרוסת פלפל אדום או מפזרים את פרוסות הפלפל האדום מעל לפרוסות הטופו עם הרוטב האדום אפשר להזליף מספר טיפות שמן זית מעל או בריסוס קליל אופים את הכבודה למשך 20 דקןת בטמפ' 180-200 תלוי בסוג התנור אפשר לפזר מעט שומשום שחור או רגיל לשדרוג ואפשר לשלב ביחד עם השעועית הירוקה- הצ'פס כארוחת צהריים טעימה(להזכירכם טופו הוא גם פחמימה גם חלבון בתיאבון ושבת שלום טולי edited by toly on 11/4/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|