03/11/2011 20:35
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: 500 גרם חזה עוף, נקי וחתוך לרצועות דקות. 2 חבילות פטריות שמפניון, חתוכות ופרוסות. 1 בצל קצוץ כף שמן קנולה 3 שיני שום קצוצות דק 1/2 קופסה חלב קוקוס דל שומן פטריות פורצ´'יני( יש בסופרים מיובשות)- להשרות לריכוך במעט מים חמים מלח, פלפל צ´ילי טחון אגוז מוסקט ג´ינג´ר טחון 1 כף אבקת מרק עוף עלי כוסברה (אפשרות) : מטגנים את הבצל בכף שמן בסיר. מוסיפים את השום. כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים את הפטריות (וגם את הפורצ´יני) ומאדים עד שהן מגירות נוזלים ומאבדת מנפחן. מתבלים ב- מלח, פלפל, צ´ילי טחון, אגוז מוסקט, ג´ינג´ר מערבבים ומוסיפים חלב קוקוס, כחצי כוס מים, ואבקת מרק עוף. מרתיחים ומורידים לאש בינונית-קטנה. מוסיפים את נתחי העוף. מחממים שוב ומבשלים על אש בינונית עוד כ-10 דקות לערך, עד שהעוף מוכן. מתקנים תיבול לפי הצורך.
|