03/11/2011 00:10
EFF Posts: 6391
|
נשמע טעים ומנסיוני - העוף לא סופח את המלח..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2011 07:02
שאפתנית Posts: 8392
|
נשמע טעים אבל יש לי שאלה, לא צריך לעטוף את העוף כדי שלא יספוג את טעם המלח?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2011 06:53
lilib Posts: 11
|
מרכיבים: עוף שלם נקי משומן דלורית שטופה-לחתוך קצוות ולהוציא גרעינים תפ"א שטופים עטופים בניר כסף 1/2 קילו' מלח גס אופן ההכנה: על 2 דפי ניר אפיה להניח באמצע את העוף בשלמותו יבש ממים מסביב לפזר את כל המלח ולהניח על המלח את הדלורית ואת תפ"א שעה ורבע בחום 180-200 עד לקבלת צבע יפה 1/4 עוף +1 תפ"א בינוני 1/4 דלורית + סלט ארוחה נפלאה בהצלחה
-- l i l i b
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|