03/11/2011 12:32
מיכלל Posts: 1674
|
250
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2011 12:32
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ25 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2011 06:44
שאפתנית Posts: 8392
|
מתכון מנצח. אפשר להחליף גם בגבינת לבנה 5% וזה מעולה. בתאבון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2011 15:17
EFF Posts: 6391
|
1 חציל חתוך לקוביות קטנות 1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים לפי טעמכם - אפשר יותר כף שמן זית 50 גרם גבינה בולגרית או פטה 5% בקוביות קטנות מעט מלח גס פלפל שחור גרוס טרי
להניח את החצילים על ניר אפעה בתבנית - להזליף מעט ספריי שמן בטעם חמאה, לתבל ולאפות ב- 190 מעלות כ- 20 דקות. לא לשרוף... לערבב את החצילים בעודם חמימים עם שאר המרכיבים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|