31/10/2011 19:51
EFF Posts: 6391
|
3 מנות
רכיבים: 3 פלפלים אדומים או צהובים בינוניים חצויים למלית: 1 מכל (250 גר') גבינת קוטג' 5% או 3% 150 גר' גבינה בולגרית 5% מפוררת 2 פרוסות טל העמק לייט חתוך לרצועות דקות ככל האפשר 2 כפות גדושות שמיר קצוץ 1 ביצה, טרופה מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אופן הכנה: 1. מחממים את התנור לחום גבוה (200-220 מעלות) ומשמנים בספריי תבנית 2. מערבבים את כל מרכיבי המלית בקערה וממלאים את חצאי הפלפלים כך שהמלית תגיע כמעט עד השוליים. מסדרים בתבנית ומניחים בחלק הנמוך של התנור. 3. אופים 15 דקות, עד שהמלית תפוחה וזהובה והפלפלים משחימים. מגישים מיד (אפשר עם סלט). edited by EFF on 10/31/2011
|