30/10/2011 17:23
EFF Posts: 6391
|
4 פרוסות חזה עוף (120 גר' כל אחת) לוויניגרט: 5 כפות חומץ בלסמי מיץ מ-2 לימונים 4 שיני שום, כתושות פטרוזיליה, קצוצה כפית מלח עשבים (ללא נתרן) תרסיס שמן קנולה אופן ההכנה: מערבבים את מרכיבי המשרה בקערה. מכניסים את חזה העוף לקערת המשרה ומשהים לחצי שעה. 2מרססים מעט משמן הקנולה על מחבת חמה מאוד, ומטגנים את פרוסות חזה העוף עד שהן עשויות. פורסים כל פרוסה לפרוסות רחבות. טיפ: מומלץ לטגן את חזה העוף בסמוך לזמן ההגשה, על מנת לשמור על החום והפריכות. מ
|