29/10/2011 12:22
EFF Posts: 6391
|
700 גרם בשר לשוארמה הודו (אדום) קצוץ לנתחים צרור פטרוזיליה צרור כוסברה בצל גדול פלפל מלח תבלינים: בהרט,מעט כמון,פפריקה אדומה אפשר חריפה(אני השתמשתי בפפריקה מעושנת - יש בחנויות התבלינים) 2 כפות צנוברים לא קלויים
למעבד המזון להכניס: בשר,בצל,פטרוזיליה וכוסברה ולעבד היטב. לתבל. להוסיף את הצנוברים ולהניח בצד ל1/2 שעה.
ליצור קציצות קבב מאורכות (אפשר גם לכרוך סביב שיפוד) לשמן בספריי מחבת פסים, לצרוב את הקבבים ולהכניס לעוד 10 דקות לתנור חם. זהו..יצא נפלא!!ללא ביצים, ללא פרורי לחם ללא שום תוספת פחמימתית..
|