31/10/2011 07:53
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1700 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2011 18:36
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
לילי יקרה מאד כף שהתחלת לשתף אותנו תודה רבה המתכון נראה נפלא , נעשה אותו..... תיכנסי בבקשה ותכתבי גם בפורום אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2011 15:02
נחושה Posts: 6982
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2011 12:18
EFF Posts: 6391
|
הי לילי ...מחבקת אותך ..תודה על המתכון - ינוסה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2011 10:39
lilib Posts: 11
|
המרכיבים: לקציצות: 1 כף שמן 1 בצל קלוף קצוץ 1 גזר קלוף ומגורד על פומפיה דקה 300 גרם בשר עוף טחון ו300 גר בשר הודו טחון 1 ביצה 2 כפות גדושות של שיבולת שועל מלח פלפל כפית אבקת מרק עוף מרכיבים למרק: 2 בטטות גדולות קלופות וחתוכות לקוביות 2 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים קוביות 4 גזרים גדולים פרוסים לטבעות רחבות 4 קישואים בקליפתם פרוסים טבעות רחבות 1 שורש סלרי קלוף ופרוס 1 שורש פטרוזיליה 1/2 צרור שמיר,1/2 צרור פטרוזליה 3-4 גבעולי סלרי עלים הכל קצוץ דק מלח ו2 כפות אבקת מרק עוף/ קנור אופן ההכנה: הקציצות: בקערה שמים אתכל החומרים ומערבבים היטב אפשר לטגן את הבצל והירקות אבל אני ויתרתי על הטיגון מניחים בצד המרק: שמים את כל המרכיבים בסיר ענק 10 סמ" מעל המרכיבים ומביאים לרתיחה כשהמרק רותח יוצרים כדורים גודל כף מרק ומבשלים עוד 40-50 דקות טועמים ומשפרים טעם ב ה צ ל ח ה אני הכנתי את המרק לכל בני הבית במיוחד גם לנכדותי התאומות שביקשו "עם" ו"ציצה" 3-4 ימים במקרר.
-- l i l i b
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|