08/08/2010 09:53
שאפתנית Posts: 8392
|
אל תשכחו בנות, ניסים לא מתרחשים מעצמם, אנחנו עושות אותם!!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 09:46
dany Posts: 19819
|
בוקר נפלא לך דובונית יקרה והמון המון הצלחה ושליטה נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 09:16
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
טולי מקסימה תודה ענקית שחשפת אותנו לכל המילים המרעננות את הזיכרון מילים חזקות ואמיתות וחשוב לזכור אותן שיהיה בוקר נפלא ושבוע מוצלח
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 11:03
מיכל שרון Posts: 1318
|
טולי.. מזמן כבר לא אמרתי לך.. מתה עליך!!! עוד לא הספקתי לקרוא מה היה בלילה אבל אני סומכת עליך שאת כבר אחרי וניגבת מזמן את הפירורים ובטח כבר הספקת להזיז את עצמך עם האופניים או בלעדיהם. שתהיה שבת מעולה ונשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 10:40
|
אין קסמים ואין קיצורי דרך שוב היה אתמול מאמר על צמח ההודיה שאגב אין לו בארץ אישור ע"י משרד הבריאות... למרות שהרשות האמריקאית כן מאשרת אותו. פשוט אין קיצורי דרך ואין קסמים יש עבודה ועבודה לא קלה... אך בסופו של כל יום שאותו עברנו בהצלחה יש את התשלום הנהדר: "הצלחתי"!!!!
ונס קפה קר עם קוביות קרח זה משהו שאני מאד מתגעגעת אליו אך אסור...... בעיות בריאות, מי שיכולה לנצל את הדבר הטעים הזה שתשתה לבריאות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 09:44
נחושה Posts: 6982
|
נכון מאוד, והיום במיוחד רצוי נס קר מלא קוביות קרח
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 09:14
אשירה Posts: 4292
|
טולי יקרה, אני מסכימה עם כל מילה שכתבת, כלמודת נסיונות הרזיה רבים וגם הרמות ידיים רבות ברגע שהצטרפתי למירי באינטרנט אני גם כן מרגישה שקרה לי נס. הייתי אצל מירי לפני הרבה מאוד שנים וכדרכה בכל תחילת שנה היא שלחה לי ברכת שנה טובה ואז נחשפתי לדיאטה באינטרנט.
הייתה לי תחושה שזאת המסגרת שתתאים לי יותר מכל ולא טעיתי, זאת הדרך המתאימה לי. כשהצטרפתי לפורום זה הכפיל את הנס, מצאתי לי חברים חדשים לחלוק אתם חלק בחיים שלי שאין לי כל כך עם מי לחלוק.
אני רואה בכל זה בהחלט נס אבל לא קסם, צריך לעשות עבודה וביחד עם מירי וחברי הפורום זה הופך את המאמץ לקל יותר ואפילו כיפי.
תודה שהעלית את הנושא והמון הצלחה
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 08:42
|
תודה לכל יום והניסים הקטנים שמגיעים איתו ושאנחנו גורמים להם לקרות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 08:11
דפי Posts: 1126
|
טולי התחלת את הבוקר בפילוסופיה של איינשטיין ויישמת אותה. כנראה שמשבר הלילה הפיח בך תובנות חזקות. תודה ששתפת, דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 08:00
toly Posts: 898
|
"ישנן שתי דרכים לחיות את החיים: הראשונה, כאילו כלום אינו בבחינת נס. השנייה, כאילו אין דבר שאינו נס." אלברט אינשטיין לא לחינם קראו לו גאון לאיש המבריק הזה ירידה במשקל היא אינה בבחינת נס או מובן מאליו היא תוצאה של השקעה נחישות מוטיבציה והתמדה במסגרת קבועה ומתמשכת עם מירי -אך נס גדול שהגעתי למירי בדקה ה99 לםני יאוש והרמת ידיים ומאז קטרים לי מידי יום ניסים קטנים כגדולים וגדולים מהחייים אז ניסים קורים אבל גם צריך לעשות וליצור כדי שיקרו שום דבר אינו מובן מאליו אך מובן שמגיעים אליו עד כאן מפינת הפילוסופיה של איינשטיין(הוא הגאון שהמציא זאת לא אני) טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|