23/10/2011 18:42
EFF Posts: 6391
|
כרוב לבן חבילת שמיר 2 כפות חומץ בן-יין / חומץ בלסמי 2 כפות מיץ לימון טרי סחוט 1 כף שמן שומשום 2 כפות שמן קנולה ממתיק מלאכותי לפי הטעם(צריך להיות מתקתק) מלח, פלפל 3 כפות שומשום קלוי מתובל בקצת שום גבישי שלבי ההכנה: 1. קוצצים את הכרוב במעבד המזון, מעבירים לקערה גדולה. 2. קוצצים את השמיר במעבד המזון, מוסיפים את החומץ, מיץ הלימון, הממתיק, המלח והשמן תוך כדי פעולת מעבד המזון. 3. יוצקים את הרוטב שהכנו במעבד המזון לתוך הקערה עם הכרוב הקצוץ ומערבבים היטב. 4. ממתינים מעט ובסמוך להגשה מוסיפים המלך השומשום הקלוי.
|