20/10/2011 19:51
EFF Posts: 6391
|
איילת היא הבת שלי - בשלנית מצויינת...את המתכון קבלתי ממנה כרובית מפורקת לפרחים חופן נדיב כוסברה קצוצה שן שום גדולה כתושה כף גדושה מיונז לייט פלפל שחור לימון מלח אופן ההכנה 1. מבשלים את הכרובית לדרגת "אל דנטה" (מבושלת אך לא רכה מדי) בסיר עם מים עם מיץ מחצי לימון וקורט מלח. מסננים ומצננים מעט. 2. חותכים את פרחי הכרובית לפרחים קטנים יותר. 3. מערבבים עם מיץ מחצי לימון, כוסברה, שום, מיונז ומלח-פלפל. טעים פושר או בטמפרטורת החדר. edited by EFF on 10/20/2011
|