16/10/2011 22:52
EFF Posts: 6391
|
ההכנה בשקית קוקי 1 ק"ג כתף בקר - לבקש לא שמן !! 1 קופסא שימורי פיטריות (במנה הזאת עדיף פיטריות מקופסא) 4 עלי דפנה מעט פלפל אנגלי 1 כף גדושה אבקת מרק פיטריות/ו או רוטב לצלי(או לשלב) 1 כפית פפריקה מתוקה 1/2 כפית מלח מעט פלפל שחור, כמון, פפריקה חריפה ואגוז מוסקט. 1 כוס מי ברז 1 כוס מנוזלי שימורי הפיטריות 1/2 כוס מים רותחים להמיס את התבלינים עם א. מרק הפיטריות/רוטב לצלי. לשטוף את נתח הבשר ולעסותו במלח גס מעט אם יש אם לא אז רגיל ובפלפל שחור גרוס. להניח בתוך שקית הקוקי ולהוסיף את יתר המרכיבים כמצויין לעיל. לאפות כשעה בחום 180 מעלות. edited by EFF on 10/16/2011
|