13/10/2011 19:35
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ900 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2011 12:55
דרך המלך Posts: 5707
|
נשמע מעניין. אאמץ את המתכון אני מוזמנת לסוכה במוצש. .. אחלה רעיון להביא איתי.. תודה אפי וחג שמח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2011 12:52
EFF Posts: 6391
|
חומרים: 2 בצל סגול בינוני 1 סלסלת פטריות שמפניון טריה או קופסת פטריות מסוננת 1 כרובית קטנה(300ג') 1 כפית שמן זית 1 קופסת סקי 1/2% 1 גביע קוטג' 3% 2 ביצים כף אבקת מרק פטריות ללא מונסדיום או מלח ים עלי בזיליקום טרי קצוצים דק פלפל שחור ופפריקה מתוקה לפי הטעם 1 פרוסת גבינ"צ 5% מגורדת אופן ההכנה: מבשלים את הכרובית במי מלח עד שמתרככת ומסננים מטגנים את הבצל ואת הפטריות במעט שמן זית מוסיפים לערובית את הפטריות והבצל מוסיפים את הביצים ואת הגבינות ומתבלים עם אבקת מרק הפטריות פלפל ופפריקה והבזיליקום הטרי מערבבים היטב עד שנוצר מרקם אחיד מגרדים מעל את הגבינה הצהובה אופים למשך חצי שעה עד 40 דקות בחום בינוני(C 180-200 תלוי בסוג התנור להגשה:ניתן לפזר מעל פטרוזיליה לקישוט ועירית קצוצה בתיאבון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|