13/10/2011 09:31
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ700 קקל אם כל פילה שוקל כ150 גר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2011 15:07
spunkil Posts: 111
|
נראה לכם שאפשר גם עם סלמון? זה מה שיש לי בבית...
-- רזיתי אצל מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2011 21:13
EFF Posts: 6391
|
מתכון שיפורסם בעתיד בתכנית הטלויזיה החדשה שלו שתעלה בחודש נובמבר.
ל- 2 מנות:
2 פילטים של דג לברק או דניס
לממרח למריחה על הדג: לערבב למעין משחה:
1 כף שמן זית צרור פטרוזיליה קצוצה 2 שיני שום 2 עלי מרווה טריים קצוצים כמה ענפי טימין קצוצים דק קליפת לימון מגוררת מלח, פלפל
מורחים את הממרח על פני החלק הלבן של הדג.
בכף נוספת של שמן זית למרוח מחבת להניח את הדג המתובל עם העור כלפי מטה להתחיל בטיגון תוך הפעלת לחץ על הדג שלא יתקפל. לטגן 3 דקות ולהפוך לצד השני. לטגן גם צד זה כ- 3 דקות. לסחוט לתוך המחבת מיץ מלימון טרי ולסיים את הטיגון ב- 3 דקות נוספות יחד עם מיץ הלימון
להגיש עם ירקות מאודים או תפוחי אדמה אפויים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|