29/06/2010 16:54
EFF Posts: 6392
|
פילה של טונה או סלמון
צרור כוסברה קצוץ גס
6-7 שיני שום גדולות קצוצות
2-3 פלפלים אדומים פרוסים לטבעות\2-3 עגבניות בשלות אדומות ורכות פרוסות
2 כפות שמן
מלח
הרבה פפריקה אדומה
אם משתמשים בדגים קפואים אז יש להשרות אותם בתוך קערה עם חומץ או לימון כחצי שעה.
לוקחים כוסברה, שיני שום, פלפלים ועגבניות ומערבבים בתוך קערה.
בתוך סיר הדגים מניחים בשכבה אחידה חצי מכמות הירקות ועל זה את הדגים ומעליהם מניחים את כמות הירקות שנותרה.
מוסיפים שמן, מלח והרבה פפריקה אדומה מתוקה (ו/או חריפה) ועל זה שופכים מים רותחים עד כמעט כיסוי.
מרתיחים 1/2 שעה על אש גבוהה - מנמיכים אש וממשיכים לבשל לאידוי הנוזלים
|