06/10/2011 17:55
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ500 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2011 08:04
שאפתנית Posts: 8392
|
נשמע מעולה אפילה, אכין להיום בערב. תודה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2011 19:16
EFF Posts: 6391
|
2 גזרים חתוכים למקלות 1 קישוא חתוך למקלות 1 בצל סגול קטן חתוך לטבעות 2 כפות שמן זית עלי חסה קרועים פלפל שחור מלח בהתאם לצורך כף חומץ בלסמי 100 גרם גבינת פטה 5% חתוכה לקוביות
לערבב את הירקות חוץ מהחסה עם כף אחת של שמן זית ולצלות בתנור. בערך 20 דקות
לערבב את כף השמן השנייה עם חומץ בלסמי להמליח מעט ולפלפל. לערבב עם קרעי החסה ולפרוס על צלחת הגשה לערום מעל את הירקות הצלויים בעודם חמים לזרות מלמעלה את קוביות הפטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|