02/10/2011 19:18
EFF Posts: 6391
|
1 כף שמן קנולה 1 בצל גדול קצוץ 4 שיני שום הירקות הבאים חתוכים לקוביות קטנות: 2 גזרים 2 קישואים 1 לפת 1 קולרבי 250 גרם דלעת 3 גזעים של ברוקולי (רק הגזע-הפרחים השתמשתי לאידוי) 1 שורש פטרוזיליה 1 כוס עדשים כתומים 6-7 כוסות מים 2 כפות רסק עגבניות 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף מלח, הרבה פלפל שחור צרור פטרוזיליה וצרור שמיר - להרחקה בתום הבישול מאדים את כל הירקות החתוכים בשמן תוך הקפצה בערך 5 דקות. מוסיפים את העדשים,רסק עגבניות ואבקת המרק. מערבבים, מוסיפים את המים ומבשלים עד לריכוך הירקות. ב-10 הדקות האחרונות מכניסים את הירוקים ומרחיקים בתום הבישול. ממליחים ומפלפלים לטעם. אני כ"כ נהניתי מהמרק הזה...
|