|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/08/2010 14:35
נחושה Posts: 6982
|
אפוש, תודה רבה לך יקירה נשמע טעים ביותר אשבץ בתוכנית האכילה לשבוע הקרוב... נשיקות נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 21:08
EFF Posts: 6392
|
1 נתח כתף בקר לא שמן ( 1 ק"ג) 1 קופסא פיטריות(במנה הזאת עדיף פיטריות מקופסא) 2 עלי דפנה מעט פלפל אנגלי 1 כף גדושה אבקת מרק פיטריות 1 כפית פפריקה מתוקה 1/2 כפית מלח מעט פלפל שחור, כמון, פפריקה חריפה ואגוז מוסקט. 1 כוס מי ברז 1 כוס מנוזלי שימורי הפיטריות 1/2 כוס מים רותחים להמיס את התבלינים עם א. מרק הפיטריות. לשטוף את נתח הבשר ולעסותו במלח גס מעט אם יש אם לא אז רגיל ובפלפל שחור גרוס. להניח בתוך שקית הקוקי ולהוסיף את יתר המרכיבים לחורר בשקית 2-3 חורים קטנים.
לאפות בחום בינוני גבוה - 180 - כשעתיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|