29/09/2011 20:37
EFF Posts: 6391
|
לכל אוהבי השניצלים- הילדים הקטנים והגדולים.... נסו ותראו שזה טעים מאוד- את השניצל מכינים רגיל-משרים במרינדה שאוהבים ומצפים בפרורי לחם. ההבדל הוא שבמקום לטגן אופים בתנור: מחממים תנור לחום בינוני. מצפים תבנית בנייר אפייה. משמנים מעט את נייר האפייה. עם מברשת מברישים מעט שמן זית ע"ג השניצל. אופים 15 דקות. הופכים, משמנים את הצד השני ואופים לעוד 15 דקות. השניצל יוצא זהוב וטעים. לשני שניצלים גדולים לי הספיקו פחות משתי כפות שמן זית. אז אם כבר אוכלים...יותר בריא וטעים ככה....
|