06/08/2010 11:07
נחושה Posts: 6982
|
תודה אפוש ומיכל אני מנסה לגוון ולחדש תודה על עזרתכן הרבה שבת שלום והמשיכו בעשיה הברוכה נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 23:05
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-300 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 21:02
EFF Posts: 6392
|
רכיבים: 1 כרובית (קטנה - בינונית) מפורקת 2 כפיות גדושות אבקת מרק בצל 1 כפית שטוחה אבקת מרק עוף 1/3 כפית שום כתוש 1 כף שמן 1/4 כוס מים אופן הכנה: להכניס את הכרובית לשקית הקוקי. לערבב את כל החומרים בכלי, לשפוך מעל לכרובית. לקשור את השקית ולערבב היטב. להכניס לתנור ל 25-40 דקות (תלוי במידת הרכות הרצויה) בחום של כ 200 מעלות. פשוט ומהיר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|