05/08/2010 22:42
נחושה Posts: 6982
|
תודה יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 20:47
EFF Posts: 6392
|
נחושקה..שקית קוקי - לא במיקרו. רק באפיה בתנור בחום של 180 מעלות. אני תיכף אתן למעלה כמה מתכונים לאפייה בשקית. תפקידה של השקית לשמר את הלחות בתבשיל ובו בזמן לא למנוע ממנו השחמה. במיקרו אין מצב של השחמה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 15:33
רעותה Posts: 869
|
יקירתי אני בטוחה שאפי יודעת . תעדכני גם אותי. רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 15:31
נחושה Posts: 6982
|
פעם ראשונה בחיי שאפיתי ירקות בקוקי.
באיזה חום וכמה זמן?
מה כדאי ומומלץ להכין? האם אפשר דגים/עוף?
כמה מים צריכים להיות מעבר לתיבול ובמה כדאי?
אני לקחתי תפ"א,קישואים וגזר שמתי מעט שמן זית כמה שיני שום ומלח גס אבל מעוניינת לשדרג.
כל השאלות הנ"ל גם לגבי מיקרו
תודה מראש
נחושה edited by נחושה on 8/5/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|