27/09/2011 08:44
margi Posts: 2
|
לא המצאתי את הגלגל אך כך אני מכינה את הפשטידה: 2 ראשי ברוקולי טרי, לבשל במים עד ריכוך. לאחר מכן למעוך בממחה. להוסיף תבלינים (מלח פלפל, קצת פפריקה), 2 כפיות אבקת מרק ירקות ללא מלח, 2 חבילות גבינה טוב טעם, 1 יוגורט 1.5% ו- 1 ביצה שלמה ועוד 3 חלבוני ביצה. לערבב היטב, לשים בתבנית משומנת עד שמזהיב מלמעלה, בחום של 200. (אני אופה בטוסטר אובן). (את התבנית מרססת עם תרסיס שמן) אותו הדין לגבי כרובית. שנה טובה מרגי
|