26/09/2011 01:07
EFF Posts: 6391
|
ק'ג1 בשר עגל רזה חתוך לקוביות גדולות 2 כפות שמן זית מלח ופלפל בצל בינוני קצוץ 2 כוסות מיץ עגבניות בקבוק או קופסא 5 כפות חומץ יין אדום 1/2 כוס יין אדום עלה דפנה פטרוזיליה קצוצה אופן ההכנה: בסיר בעל תחתית כבדה להשחים את הבשר בשמן זית. לתבלן במלח ןפלפל. להוסיף את הבצל הקצוץ ולאדות עד שמתרכך. להוסיף מיץ עגבניות, חומץ, יין, עלה דפנה + 2 כוסות מים חמים. לבשל עד שהבשר מתרכך.
להוסיף לבשר הרבה פטרוזיליה קצוצה, ולבשל עוד 20 דקות. edited by EFF on 9/26/2011
|