06/08/2010 18:54
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נאמר כאן כבר הכל וכל מילה היא נכונה דבר קטן אוסיף שאמן ויגיע היום ויהיה כאן מהפך שיהיו גם זכויות להורים מורים וגם חובות לכל הכלל שכולם ידעו את מיקומם ולא יחיו בצורה כזו לא ראויה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2010 15:56
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
את צודקת אבל הדור של ימינו חסר נימוס וכבוד בסיסי כי ההורים חושבים שהם אמורים להיות "חברים" שלהם, וגם כי הם חשופים לכל כך הרבה אלימות מילולית ופיזית מתכני הטלויזיה/סרטים/אינטרנט, אפילו בגיל צעיר. הייתי מציעה לך להסב את תשומת ליבו של ההורה של הילד, אבל יש כאן סיכון כי אי אפשר לדעת איזו תגובה תתקבל מההורה. הוא עלול להגיב בהתנצלות אבל גם להגיב בכעס ואף באלימות...
בינתיים תשכחי מזה. אל תבזבזי אנרגיות מיותרות על אנשים זרים שהם מתחת לכבודך, ותמשיכי לעשות הכל כדי להגן על ילדייך. בהצחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2010 07:48
אשירה Posts: 4292
|
ניקי חמודה, לא נעים לשמוע דברים כאלה ולמרות שאנחנו יודעים שאין להם משמעות אישית כלפינו עדיין זה מבאס.
זה מבאס כי זאת המראה של החברה שאנו חיים בה שיש בה המון דברים נהדרים אבל גם כאלה שלא.
כאמא לילדים צעירים עלייך לגונן עליהם מפני העשבים השוטים האלה, זה לא קל אבל אני סומכת עלייך שתעשי זאת בהצלחה.
חזקי ואמצי כי יש שכר לעמלנו ואני מדברת מנסיון אישי טוב!!!
בהצלחה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 20:43
EFF Posts: 6396
|
אני יכולה להוכיח עכשיו ממקור ראשון שיש להשקיע הרבה יותר מאמצים לחינוך הדןר הצעיר בארץ ולא לסמוך אך ורק על מערכת החינוך שתעשה את המלאכה. אני מ ארחת בביתי את שני נכדי שנולדו בסינגפור -בן 8 ובת 10 (להורים ישראליים, בני וכלתי כמובן) ואני רואה את ההבדל בחינוך. הם לומדים שם בבית ספר בינלאומי עם ילדים מכל רחבי העולם. השניים עומדים פעורי פה נוכח ההשתלחויות המילוליות של הילדים כאן - הדחיפות - חוסר הסבלנות. הם כל הזמן שואלים אותי למה ילדים מתנהגים כך..ואילו אני מוצאת את עצמי בעמדת מגננה והסברה בדרך שלא תמאיס עליהם את השהות כאן...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 19:13
נינוש Posts: 1442
|
אל תעלבי, אבל שתדעי שפה מתחת לאף שלנו גדל ישראל השניה השלישית והשביעית חבל חבל חבל וזה דור ההמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 17:32
אסתי ברוך Posts: 1317
|
אני כסייעת בגני ילדים מכירה את הבעיה מקרוב יש הרבה ילדים חצופים, אבל לא אנחנו נחנך אותך רק ההורים צריכים לעמול ולחנך. שיש הרבה ילדים מחוננים ומיוחדים מה לעשות יש גם חצופים וחריגים שהחברה מתמודדת איתם לצערי
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 16:13
קרולין Posts: 6651
|
ניק ניים יקירתי, תחילה תודה רבה על הפירגון את מרגשת. בנוסף, אנחנו כהורים מהווים מודל לחיקוי לילדנו, אנחנו מחנכים אותם, אנחנו נותנים להם את הכלים להצליח ולהיות אנשים טובים. לא נעים בכלל שיש גם ילדים כאלה... לך בטח שאין מה להעלב ... בסה"כ הרוב , כפי שרעותה כתבה וזה מאד משמח הם ילדים טובים ומחונכים. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 15:56
רעותה Posts: 869
|
אני קיבלתי הערה מילד נוראי: " שמנה דובה "
יש כאלו ילדים , שאין להם פשוט נימוסים וכבוד. אני בטוחה במליונים , שהם גם סופגים מהוריהם את אותו יחס "נהדר" וצופים בהתנהגות דומה מצד הוריהם לזולת.
הדבר , שכן קצת מעודד אותי , שנראה לי שהיום הם לא הרוב. אני מאוד מקווה , שאני לא נאיבית. בכל מקרה גם אני נעלבתי.
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 10:56
יקירתי, יש גם ילדים כאלו. אמנם זו בראש ובראשונה בעיה של אימא שלו, אך זו בהחלט גם בעיה שלנו כחברה... נקווה שניתקל בדברים כאלו לעתים נדירות בלבד!!! להתראות, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 10:17
nikname Posts: 230
|
את צודקת דני, האמת שלא לקחתי ללב (וגם לא לקיבה) אבל מאוד השאיר עלי רושם יחסן של קרולין ואסתי לאביהן וזה כל כך ברור שהחינוך פה הוא המניע והבסיס ליחסי אדם לחברו, כיבוד הורים וכו ועל רקע זה ממש בלט לי המקרה של אתמול. צר לי על ילדים שגדלים כך.
בכל מקרה, אנו עושים כמיטב יכולתנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 09:47
dany Posts: 19819
|
מה דעתי???? אין לי מילים לכתוב את דעתי.... אך לדאבוני זו התרבות השוררת היום כאן... לילדים מותר הכל!!!! את יודעת זכויות הילד... אם לא הם כבר יודעים לאיים מגיל מאד צעיר מה הם יכולים לעשות בכדי לקבל את הזכויות שלהם... ואנחנו המבוגרים בולעים את הלשון.... כן הכל מתחיל מחינוך בבית... ומישהו כבר כתב לא כאן אלא באתר אחר שדנו בבעיה הזו.... שהורים שרואים את הילדים שלהם מחמש אחר הצהריים עד שעה 9 ולישון וגם אז אין להם סבלנות כי הם עייפים מיום העבודה או רוצים לעשות משהו לעצמם ולא עם הילדים.... אז כך נראה החינוך..... ולא רוצה להיות סטיגמטית אבל יש גם כאלו שכל היום עם הילדים אבל עובר חוסר חינוך כבר בכמה דורות.... אני מקווה שאני לא מעליבה אף אחד ואף אחת.... לחנך צריך מהיום שהילד נולד.... ולעולם זה לא מאוחר מידי.... וגם היום שביתי בת ה-40 מוציאה משהו לא יפה מהפה שלה... או מתנהגת בציניות או חוסר כבוד אני מעירה לה בעדינות ולא בהתלהמות שאפשר גם אחרת.... אפילו אם אתה נורא כועס.... כי חוסר נימוס וחוסר התחשבות.... והתלהמות מביאים רק למקום אחד..... למקום שגם אותך לא מעריכים!!!! אז ניקי יקרה מקווה שכבר עבר לך ואת לא סוחבת את זה בלב.... כי אצלנו השמנמודים זו כבר סיבה למסיבה.... שיהיה לך יום נהדר דני
nikname כתב:
אתמול הלכתי עם ילדי למגרש משחקים ובעודם משתוללים קראה לי הקטנה שלי כדי שאעזור לה לטפס בסולם. עמדתי בתחתית הסולם ועזרתי לה לטפס כדי להגיע למגלשה. בינתיים הגיע ילד כבן 4 מאחורי וצועק לי זוזי זוזי את לא מבינה שאת מפריעה יא מפגרת. תיארתי לעצמי שלא שמעתי טוב אז התעלמתי ושוב בסיבוב הבא הוא הגיע כשעזרתי לבתי לטפס וצועק שוב יא מפגרת, את מפריעה. מפגרת אני לא ונעלבת אני לא. אבל אני ממש לא מבינה איך ילדים מדברים ככה. קצת שפה נקיה וכבוד של אדם לחברו זה דבר בסיסי שיש ללמד מגיל ינקות, אחרת זה כבר מאוחר גם אני מגדלת ילדים קטנים, ולא יעלה על דעתם לדבר ככה לאדם אחר, בטח לא למבוגר. מה דעתכם?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 09:35
nikname Posts: 230
|
אתמול הלכתי עם ילדי למגרש משחקים ובעודם משתוללים קראה לי הקטנה שלי כדי שאעזור לה לטפס בסולם. עמדתי בתחתית הסולם ועזרתי לה לטפס כדי להגיע למגלשה. בינתיים הגיע ילד כבן 4 מאחורי וצועק לי זוזי זוזי את לא מבינה שאת מפריעה יא מפגרת. תיארתי לעצמי שלא שמעתי טוב אז התעלמתי ושוב בסיבוב הבא הוא הגיע כשעזרתי לבתי לטפס וצועק שוב יא מפגרת, את מפריעה.
מפגרת אני לא ונעלבת אני לא. אבל אני ממש לא מבינה איך ילדים מדברים ככה. קצת שפה נקיה וכבוד של אדם לחברו זה דבר בסיסי שיש ללמד מגיל ינקות, אחרת זה כבר מאוחר
גם אני מגדלת ילדים קטנים, ולא יעלה על דעתם לדבר ככה לאדם אחר, בטח לא למבוגר.
מה דעתכם?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|