24/09/2011 09:44
toly Posts: 898
|
סלט רימונים עם בורגול עלי רוקט וגבינת רוקפור המתכון הוא באדיבותה של חברתי המקסימה מרסייה ממסעדת "בריבה" הנוטה לכיוון אוכל בריאותי- צמחוני ואפשר לשלבו לדעתי בצהרי יום החג השני וגם עםדגים מרכיבים:
1/2 כוס גרעינים מחצי רימון מקולף 150 גרם רוקפור 150 גרם בורגול עבה מושרה 350 גרם רוקט מיץ לימון משני לימונים 4 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס לפי טעם
אופן ההכנה: [ol] משרים את הבורגול במים פושרים כחצי שעה או עד מוכנות (בודקים בטעימה). מסננים מהמים את הבורגול ומערבבים את כל החומרים בקערה. מפוררים את הרוקפור באמצעות הידיים ומתבלים את מיץ הלימון, שמן הזית, מלח ופלפל.[/ol] אופן הגשה: מניחים בקערה יפה ובתיאבון! edited by toly on 9/24/2011
|