25/09/2011 07:54
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ900 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 18:59
toly Posts: 898
|
ואהו כנראה חשבנו יחד היום9 זה בדיוק מה שהכנתי רק ללא חציל (קיבתי "מתחצלת" ממנו) בדיוק איך שהתחיל הגשם הנפלא שמתי בתנור ואז-בום לא לא ברק פשוט הפסקת חשמל בכל האזור ועד 17:00(6 שעות) טוב האמת שחברת החשמל תרמה לשליטתי היום כי בזמן ההפסקה מחשמל(ואפילו לא התרגזתי ולא צלצלתי לאיים עליהם שאני פולשת לביתו של חולדאי או מנכ"ל החברה) אני חותכת סלט בכמה שיותר צבעי הקשת עם הרבה ירק ירוק לצינוני הוספתי פרוסות דקות של סלמון מעושן וקצת שמן זית וקינחתי בדניאלה עם מעט קינמון ותה נענע עם לימון אז גם מתוק היה לי בפה והבטטה עם הירקות שנאפו כבר אחרי חמש ימתינו למחר-עוד יום מחר עוד צהרים לא? שבת נפלאה ובשליטה ויש עוד זמן לירידה יפה עד לסעודת ראש השנה אוהבת טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2011 18:13
EFF Posts: 6391
|
הירקות המתאימים הם – 2 פלפלים עבים (בעיקר אדומים) חתוכים ל"סירות" 8 עגבניות שרי שלמות 1 חציל – פרוסות או חצאי פרוסות בעובי כ- 1 ס"מ. לא לקלף. 2 קישואים – קלופים, פרוסות בעובי כ- 1 ס"מ 1 בטטה – כמו הקישואים פטריות שמפיניון – שלמות 1/4 כרובית – חתוכה לפרחים גדולים יחסית ומבושלת לריכוך אבל לא בהגזמה טבעות מבצל סגול מתבלים את הירקות ב-3 כפות שמן זית ומלח גס ומסדרים בתבנית גדולה ושטוחה. רצוי לרפד בנייר אפיה או נייר כסף להזליף מעט ספריי שמן שלא ידבקו. רצוי לסדר כל ירק בערימה נפרדת, עדיף בשכבה אחת. אופים בחום בינוני גבוה - 180 מעלות עד שמתחיל להזהיב
טעים גם קר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|