23/09/2011 18:04
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: ½ קילו כבד עוף נקי 3 בצלים פרוסים לטבעות 2 כפות שום קצוץ 3 כפות שמן זית 1/4 כוס דבש קל 1/8 כוס חומץ בלסמי מלח, פלפל שחור גרוס טרי טימין הכנה: מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה. מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה. מוסיפים את הכבד ומטגנים 2 דקות. מערבבים את כל יתר חומרי הרוטב. מוזגים מעל הכבדים, ומניחים לבעבע 2 דקות נוספות. אם חושדים שהקרמל סמיך מדי – להוסיף מעט מים. להזהר לא ליבש את הכבדים . להגיש חם
|