25/09/2011 07:49
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1100 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2011 21:29
קרנושה Posts: 3420
|
הולכת לעשות את זה..ומראש מריירת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2011 20:48
נינוש Posts: 1442
|
כמה טוב שיש את אפי, אצלינו בחוג מירי לא נתנה מתכון, כנראה ששכחה טוב שיש את אפי שלנו שנה טובה אפי ואל תשכחי מתכונים לחג קצת יותר מוקדם כדי שנצליח לקנות את המצרכים שוב תודה ושנה טובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2011 18:32
EFF Posts: 6391
|
2 מנות: 1 כוס בורגול גס 1 כוס עדשים ירוקות
להשרות במים כמה שעות.
2 בצלים 1 כף שמן 2 כוסות מים רותחים פלפל שחור, מלח או לחילופין - אבקת מרק בטעם עוף תבלינים: כמון,כורכום,אגוז מוסקט מגורר (מעט) טיפת קינמון, אבקת שום,כוסבה יבשה פטרוזיליה יבשה
מאדים את הבצלים בשמן ומוסיפים את העדשים, בורגול ומים רותחים. מתבלים בתבלינים לפי הנ"ל. מבשלים 20-25 דקות עד שהנוזלים נספגים.
כמה דקות לפני סיום הבישול להכניס עשבי תיבול קצוצים פטרוזיליה, כוסברה או שניהם. מומלץ לארוחת צהריים ללא מנת בשר - או כמות של כוס אחת לאחר הבישול עם מנת חלבון קטנה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|