18/09/2011 09:15
יולי Posts: 754
|
היי, עשיתי את הפשטידה בחמישי בלילה (מאוחר) ואכלנו אותה ביום שישי בצהריים היה טעים מאוד, אני הכנתי אותה בלי קורנפלור ובמקום 2 ביצים שמתי 3, היא טיפונת התפרקה לי אבל אני פשוט בכלל לא קונה קמח משום סוג שהוא מתוך עיקרון שאני לא צריכה קמח בבית, אז היה הכל מינוס הקמח, בקיצור היה טעים מאוד ונהנינו מאוד מאוד, תודה לאפי על כתיבת המתכונים לאתר, ותודה למירי שמכתיבה לנו בחוגים את המתכונים הטעימים כל שבוע, יום נהדר, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2011 20:12
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1100 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2011 09:10
נחושה Posts: 6982
|
עשיתי ביום שלישי וטרפנו אותה מגדול ועד קטן כולל סבא אמרו שהיא מ=צ-ו-י-י-נ-ת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2011 21:14
EFF Posts: 6391
|
2 מנות - בגירסת התירס לא מתאימה לארוחת ערב, יש כאן גם גירסאות מתאימות..
2 כוסות תירס גרגרים (עדיף וטעים של סנפרוסט) 2 ביצים קופסת קוטג' 5% גביע לבן 2 כפות קורנפלור 2 כפות אבקת מרק בצל שמיר קצוץ (מתאים מאוד לתירס) 2 פרוסות טל העמק לייט 9% מלמעלה
מערבבים ואופים בתבנית הטוסטר אובן עד שהפשטידה משחימה - בערך 20 דקות
גיוון מתאים לארוחת ערב: לוותר על הקורנפלור והחליף את התירס בחבילת כרובית מוקפאת או ברוקולי. edited by EFF on 9/14/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|