17/09/2011 20:11
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ650 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2011 21:34
tutit Posts: 2431
|
נשמע מעולה וקל תודה אפוש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2011 23:10
נחושה Posts: 6982
|
תודה אפי יקרה, נכנס לרשימת הקניות של מחר...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2011 21:25
EFF Posts: 6391
|
2 כוסות קישואים, מגוררים 150 גרם גבינה לבנה 5% שומן 2 ביצים 1 בצל בינוני, קצוץ דק 3 כפות קמח רגיל מלח ופלפל שחור טחון, טרי תרסיס שמן לטיגון להגשה גביע יוגורט או לבן 3% שומן חופן שמיר קצוץ אופן ההכנה: 1. שמים את הקישואים במסננת, ומנקזים היטב מהנוזלים. סוחטים היטב ומעבירים לקערה. 2. מוסיפים לקישואים את יתרת החומרים, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים היטב. 3. מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן ומחממים על אש בינונית. צרים מהבלילה 8 לביבות ומטגנים משני הצדדים. 4. מגישים עם רוטב היוגורט והשמיר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|