17/09/2011 20:09
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ750 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2011 04:49
אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן המיונז משדרג גם בפשטידת הברוקולי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2011 20:46
EFF Posts: 6391
|
המיונז מוסיף טעם מצויין, כמובן נתון לבחירה - כל אופציה אחרת טובה.♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2011 17:39
dany Posts: 19819
|
אפי תסבירי לי למה המיונז???? EFF כתב:
6 מנות 1 כרובית מבושלת או 5 קישואים מגוררים, 2 כפות מיונז דל 1 כף מרק עוף 2כפות קמח תופח 4 ביצים לערבב הכל יחד לצקת לתבנית פיירקס משומנת. לתנור בחום בינוני. או ללבב לביבות ולטגן במבחת טפלון בספריי שמן
הערה יש אפשרות להוסיף גבינה צהובה או בולגרית או מה שאוהבים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2011 17:39
dany Posts: 19819
|
פשטידה שאני עושה בפסח ובחנוכה............... אקורדיאון כתב:
נחושה כתב: אכן נשמע מעולה. אני עושה זאת עם תפוא לצהריים 5 תפוא מגוררים, 3 ביצים שתי כפות קמח מעט אבקת מרק עוף,מלח,פלפל בצל מגורר אני מוסיפה קוביית בצל מטוגן של דורות לערבב ,לשטח בתבנית מרוססת בתרסיס שמן לאפות בחום בינוני -גבוה עד להשחמה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2011 09:14
נחושה Posts: 6982
|
אקורדיאון כתב:
נחושה כתב: אכן נשמע מעולה. אני עושה זאת עם תפוא לצהריים 5 תפוא מגוררים, 3 ביצים שתי כפות קמח מעט אבקת מרק עוף,מלח,פלפל בצל מגורר אני מוסיפה קוביית בצל מטוגן של דורות לערבב ,לשטח בתבנית מרוססת בתרסיס שמן לאפות בחום בינוני -גבוה עד להשחמה.
תודה אקו מבטיחה לעשות גםן את הגירסה שלך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/09/2011 05:14
אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושה כתב:
אכן נשמע מעולה. אני עושה זאת עם תפוא לצהריים 5 תפוא מגוררים, 3 ביצים שתי כפות קמח מעט אבקת מרק עוף,מלח,פלפל בצל מגורר אני מוסיפה קוביית בצל מטוגן של דורות לערבב ,לשטח בתבנית מרוססת בתרסיס שמן לאפות בחום בינוני -גבוה עד להשחמה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2011 23:15
נחושה Posts: 6982
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/09/2011 21:23
EFF Posts: 6391
|
6 מנות 1 כרובית מבושלת או 5 קישואים מגוררים, 2 כפות מיונז דל 1 כף מרק עוף 2כפות קמח תופח 4 ביצים לערבב הכל יחד לצקת לתבנית פיירקס משומנת. לתנור בחום בינוני. או ללבב לביבות ולטגן במבחת טפלון בספריי שמן הערה יש אפשרות להוסיף גבינה צהובה או בולגרית או מה שאוהבים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|