04/08/2010 15:08
nikname Posts: 230
|
ראויה להערכה גם על השמירה המדהימה בבריכה (מי כמונו יודע כמה זה קשה) וגם שלא הפכת לפינוקיו. אין כמו כנות עם עצמך כל הכבוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2010 14:59
דפי Posts: 1126
|
נחושה אמרת הכל . את כל כך אנושית. הצלחת בכל ומנפילה אחת קטנה לא מאבדים הישיגים. קמים מנקים ברכיים וקדימה. כל הכבוד דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2010 14:51
נחושה Posts: 6982
|
טוב, זה לא הולך להיות קצר אבל זאת האמת וכל האמת (פיטרתי את פינוקיו): מאתמול בלילה אירחתי חבר של הבן רזון ציפלון אבל החבר הכי טוב של בני הקטן ואהוב עליו מאוד, וגם עליי. נערכתי מראש לכל האפשרויות ודברים שהוא אוהב והייתי מחוננת ובלי פחממות מחמש. רגע... החלטנו שבבוקר נלך לבריכה ורק אחרי שסיימתי תפוח+קוואקר ודנונה הכנתי 2 כריכים לילדים בקבוק מים קרים מלפפונים חתוכים ומסטיק בפה. נכנסתי עם הילדים לבריכה ואפילו שחיתי 4 בריכות (לעומת 20 כשאני פוגשת מים) אבל מילא התרעננתי. קוריוז- קפצתי עם המסטיק למים ושחיתי את הבריכות עם מסטיק בפה וראש במים - מחוננת כשהילדים יצאו הם אכלו את הכריכים ואני שתיתי את המים הקרים והחלפתי מסטיק שלחתי אותם לקנות טילונים וזאת היתה הפעם הראשונה בחיי (כוללה ילדות-נערות-בוגרת) שלא אכלתי פירות/ארטיק/כריך/אחר או גם וגם בבריכת שחיה. הגענו הביתה עדיין עם בגדי הים ושלחתי אותם להתקלח ואני ארגנתי ארוחת צהריים. אכלתי מסודר כולל סלט כרוב מרענן במיץ לימון וחומץ, כולל ירקות בתנור מאתמול ושתיה ופחות מכוס פסטה והתכוונתי לסיים. אאוצצצצצצצ'- פעם הייתי מדחיקה אבל החלטנו שאני לא מרמה יותר. הכנתי לילדים ציפס כי ידעתי שזה משהו שהציפלונצי'ק יאכל. הסיבוב הראשון חוסל על ידם כשאני אדישה לגמרי-פימו-איכס בניי היקרים סיימו וקמו מהשולחן ואני הוצאתי את יתרת הציפס מהסיר לקערה. הציפלונציק הקטן בן 8 ישב וניקר ושוחח איתי ועם בני שכבר היה חסר סבלנות ואנוכי ישבתי ולעסתי את הציפס שנותר בקערה (מנה לפחות של ציפס ביתי שמנוני ומלוח) רגעעעעעע!!! הבנתי שעשיתי טעות וגם כשהבנתי אמרתי לעצמי יאללה עוד שניים אחרונים וזהו אבללללללל!!! הלכתי להתקלח,לחפוף שער, לייבש שער, לצחצח שיניים ולהתלבש וכל הזמן הזה שיננתי שוב: לא לוקחים את הביס הראשון אסור לי לעשות את זה שוב בהמשך היום את תחזרי למחוננות מצטיינת בלעת שילמת ופשוט תיקנתי לפחות בתודעה את הנזק כדי לא להיסחף להלקאה עצמית ולרחמים. הכנתי קפה קר ביתי, התיישבתי לכתוב בדף הרישום- אאוצצצצצ' זה באמת כואב!!! והתיישבתי לחלוק אתכם את תחושותיי חברים יקרים. אתמול אמרתי שאני מבינה מהו תהליך של שינוי- אני מסכמת: קפצתי עם מסטיק לבריכה לא נשנשתי פחממימות מכל סוג שהוא בבריכה שתיתי מים קרים והייתי במודעות הגעתי הביתה והייתי ערוכה קומפלט לי ולילדים כן, עשיתי טעות אחת מלאה בקלוריות אבל היא נרשמה ולמדתי ממנה. וכמו שכתבתי אתמול לרעותה חברתי: הצלחת-יופי פישלת-תנערי תקומי וקדימה תכונה של מצליחנים!!!
נחושה ללמוד מטעויות ולהביט לאמת בעיניים!!!
edited by נחושה on 8/4/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|