10/09/2011 00:26
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
זה ממש מעדן לא להתעצל להכין, קוצר מחמאות לרב שבת שלום אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2011 08:08
dany Posts: 19819
|
מתכון מעולה הייתי עושה אותו בצעירותי המון המון עם פרגיות וכמובן האורז עם צנוברים.............חחחחחחחחחח היום כבר לא נכניס צנוברים !!!!!!!! אצלי בלי פטריות כי בעלי אלרגי לפטריות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/09/2011 00:13
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1700 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 18:48
EFF Posts: 6391
|
אני מתכוונת להכין לראש השנה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 18:32
נחושה Posts: 6982
|
תודה יקירה, כנראה אעשה אותו לשבת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 18:18
EFF Posts: 6391
|
ל-4 מנות: 1 עוף שלם לא שמן עם העור
לעסות את העוף במעט שמן זית שעורבב בפפריקה מתוקה.
מילוי: כף שמן בצל גדול קצוץ פטריות מסוגים שונים חתוכות תבלינים לפי בחירתכם: (כמון, כורכום, פלפל שחור) צרור פטרוזיליה צרור כוסברה כמה שיני שום קלופות שלמות
1 כוס אורז בסמטי
ההכנה: לבשל את האורז במים (ניתן להוסיף תבלינים ולסנן שלא ישארו נוזלים)
לאדות את הבצל ולהוסיף את הפטריות והתבלינים. לקראת סגירת האש להוסיף את הפטרוזיליה/כוסברה או שניהם קצוצים כמובן לצנן ולערבב עם האורז שבושל מראש. להכניס פנימה את שיני שהשום
למלא את פנים העוף ובמידת האפשר לדחוס מילוי מתחת לעור. להכניס לשקית אפיה - קוקי , לסגור ולחורר בכמה מקומות ליציאת אדים.
לאפות ב- 200 מעלות כשעתיים ורבע.
להכניס פנימה כמה שיני שום שלמות קלופות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|