09/09/2011 00:15
מיכלל Posts: 1674
|
כמות הדג?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/09/2011 06:56
שאפתנית Posts: 8392
|
אפי אני ערקית במוצאי ויש לנו מאכל עממי שדי דומה למתכון שנתת עכשיו, קוראים לו סלונה והוא מורכב מדגים מטוגנים, בצל מטוגן ועגבניות. טעים מאוד גם כשהוא קר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/09/2011 19:26
EFF Posts: 6391
|
4 חתיכות דג (מכל סוג שהוא) מטוגנים קלות במחבת מוזלף בספריי 2 בצלים חתוכים לטבעות כף שמן זית 3 עגבניות חתוכות לפרוסות דקות פלפל, מלח, פפריקה חריפה רוטב : 1/4 כוס מיץ לימון סחוט טיפת ממתיק 100 גרם רסק עגבניות 1/2 כוס מים אופן ההכנה: מטגנים קלות את הבצלים. ממליחים ומפזרים עליהם פפריקה חריפה. מפזרים את הבצלים על מגש אפייה. מניחים על הבצלים את הדגים המטוגנים ואת העגבניות החתוכות לסירוגין. מכסים ברוטב. אופים בתנור בחום בינוני עד להשחמה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|