03/08/2010 18:08
EFF Posts: 6392
|
'2 דגי דניס גדולים ויפים חופן פטרוזיליה תבלין כוסברה טרי (יבשה) 5 שיני שום כתושים 1 בצל גדול סגול קופסת עגבניות מרוסקות מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה כף שמן זית מניחים את הדגים בתבנית לאפייה , מורחים עלכל דג 1/2 כף שמן זית ומפזרים מעל מעט פלפל שחור. מחממים מחבת טפלון עם כף שמן זית חותכים את הבצל לטבעות דקות ומעליו את השיני שום הכתושים. מערבבים מעט ומוסיפים חופן פטרוזיליה קצוצה דק ועליה את כף הכוסברה היבשה יוצקים מעל את קופסת העגבניות המרוסקות וממשיכים לערבב עוד קצת. מוסיפים את תבלינים ,שציינתי קודם וממשיכים לערבב עוד קצת (כ-¼ שעה) על אש נמוכה מכבים את האש ויוצקים הכל על הדגים. מחממים תנור לחום בינוני ומכניסים לתנור לשעה בערך . מומלץ לכסות את התבנית עם נייר כסף כשמכניסים אותה לתנור.
|