01/09/2011 10:03
EFF Posts: 6391
|
למנה אחת: כף שמן זית בצל קצוץ שיני שום לפי טעמכם 7 קישואים טריים לא קלופים חתוכים לקוביות או לפרוסות מעט אבקת מרק בטעם עוף קופסא קטנה רסק עגבניות טיפת ממתיק פטרוזיליה קצוצה (אפשר גם שמיר) מאדים בצל ושום בשמן, מוסיפים את הקישואים ושאר החמרים, מערבבים ומבשלים על אש קטנה עד שהקישואים רכים. אין צורך להוסיף נוזלים מאחר והקישואים מגירים מים. לפני סגירת האש להוסיף פטרוזיליה קצוצה. ניתן לגרד מלמעלה גבינה בולגרית, או לפזר טונה או ביצה קשה.
|