31/08/2011 20:39
EFF Posts: 6391
|
1 בצל גדול קצוץ 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות (גם מארז קטן של עגבניות מרוסקות יהיה טוב) 1 גמבה אדומה (או צהובה) חתוכה לקוביות צרור פטרוזיליה קצוצה 1 כף רסק עגבניות 1/2 כפית כורכום – להאדרת הצבע האדום כתמתם מלח ופלפל שחור טחון טרי 1 כף שמן זית לערבב את כל החומרים ביחד. לתבל במעט שמן זית, מלח ופלפל ולהניח לכמה שעות טובות במקרר. אני מעדיפה לצרוב מעט ולקלות מעט ולבשל בישול ראשוני שכזה. אפשר להוסיף פלפל צ'ילי קצוץ דקיק – טרי או יבש, ולהשוות את טעמי החריף למה שאוהבים ולכוח הסיבולת. אפשר להוסיף כוסברה קצוצה למי שאוהב
|