29/08/2011 09:33
נטע25 Posts: 16
|
מצרכים: חצי ק"ג בשר בקר טחון 2 שקיות תחתיות ארטישוק קפואות 2 גזר 2 שיני שום קצוצות תבלין לקציצות של אסם 3 כפות טחינה גולמית רסק עגבניות קופסא גדולה קופסא רוטב לפסטה או לשקשוקה(הרוטב לשקשוקה פיקנטי ונראה לי שפחות קלוריות) הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות. קוטמים קצת את תחתיות הארטישוק שיש להן "שפיץ" ומסדרים בפיירקס. [font='Arial','sans-serif']קוצצים את הגזר במעבד מזון או ארקוסטיל.[/font] מערבבים את הבשר עם הגזר ,השום, טחינה ו3 כפות מהתבלין של הקציצות. יוצרים קציצות שטוחות ו"מדביקים" אותן לתחתיות הארטישוק. בקערה מערבבים את הרסק עם הרוטב לשקשוקה, מוסיפים קצת מים ושופכים מעל התחתיות הממולאות. מכניסים לחצי שעה בתנור ו...בתיאבון
|