28/08/2011 17:04
EFF Posts: 6391
|
4 כרעיים נקיים מהעור לצפות אותם טוב בפפריקה מתוקה 2 כפות שמן זית 2 ראשים של שום, מפורקים לשיניים. אין צורך לקלף! בסיר נמוך ורחב נוצנים צריבה קצרה לכרעיים המצופים. מוסיפים את כל שיניי השום, מנמיכים ללהבה הקטנה ביותר, מכסים ומבשלים כשעה וחצי. חשוב מאוד במהלך השעה הראשונה (לפחות) לא להרים את המכסה. מכיוון שלא מוסיפים נוזלים חשוב שאלה שנוצרו לא יתאדו בפתיחה. העוף יוצא רך ומדהים...ובאמת בלי כלום עבודה. בתאבון.... edited by EFF on 8/28/2011
|