04/08/2010 12:32
רבקה Posts: 8411
|
יקירתי אני בדיוק באה לכתוב לך הודעה אישית וראיתי את הודעתך ונרגעתי שיהיה רק טוב וכיף, חיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2010 12:05
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
לרבקה הכל בסדר, החלטתי השבוע להגיע ביום שלישי נתראה בע"ה ביום שני הבא :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2010 11:13
שאפתנית Posts: 8392
|
ברוכה השבה לפורום ולקבוצה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2010 06:59
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
פפריקה מתוקה ברוך שובך יקרה תודה מכל הלב על מילותיך החמות וכל הכבוד על בקיאותך בפורום המופלא הזה ועל מילותיך השנונות והמקסימות בטוחה שחזרת בכוחות מחודשים ואת זוכרת שכולנו כאן תמיד אחד למען כולם וכולם למען אחד
אמצי את מילות החברים כאן ותתחילי אט אט ליישם ועוד תגיעי רחוק את יכולה
בהצלחה ואכן אין כמו לשוב לבית החם של מירי שאין לה תחליף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2010 01:07
פו הדב Posts: 114
|
פפריקה יקרה, כמי שאצל מירי בהלוך ושוב (כי אני פשוט דפוקה שאני לא עושה מה שצריך...) החוג ומירי תמיד בראשי וטוב שחזרת!! את רק תרוויחי... ואני בטוחה שאת יודעת זאת. גם אני חזרתי לא מזמן... לא שאני מרגישה שעזבתי... פשוט הברזתי מכמה פגישות מהפדיחה להישקל ובלי לשים לב נעדרתי כ- 3 חודשים... אבל אני מאוהבת במירי ולא מחליפה אותה באף אחד!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 22:24
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
פפריקה יקרה כף שחזרת. כתיבתך המדהימה הייתה מאד חסרה.בהצלחה והתמדה בתהליך אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 22:11
ענת Posts: 3849
|
ברוכה השבה ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 16:23
1103 Posts: 5022
|
פפריקה כתב:
שלום חברים, חזרתי אתמול לקבוצה-לחוג מופת אחרי הפסקה של ארבעה וחצי חודשים. אז ראשית - מחמאות למירי היפה.אני מכירה את מירי כבר שני עשורים ומעולם לא היתה רזה וחטובה כל כך .מירי, תמיד היית מקור השראה ועכשיו את ממש דוגמא ומופת למה שכל אחד מאיתנו יכול לעשות עם הגוף שלו,עם החיים שלו.ולנו אין אלא ללכת בעקבותייך............ אז בואו נעשה את זה פשוט. פשוט נעשה ! נעשה כמו חיה'לה ששומרת את חוקותיה של מירי כאילו היו חלק מתרי"ג מצוות ומספרת לנו שנגמלה משתיית קפה ואכילת שוקולד כאילו חצתה את הכביש במעבר חצייה-כל כך פשוט ומהר! ובאמת חיה'לה-חצית את כל הדרך לאגף בארון בו חיכתה לך בסבלנות החולצה האדומה והופ- היא מתאימה לך!זהו גמול שכדאי עבורו לטרוח! וזוהי כל החוכמה -לעשות ! כי איך אומרת טולי/פריז /ורשה בשמו של אריסטו? הפרסים נופלים לחיקם של אלה שנותנים ביטוי למעלותיהם!
וזה מה שנעשה-נתן ביטוי ליכולותינו לשמור ולאהוב את עצמנו והפרס יהיה-גוף בריא ונאה.היש פרס טוב מזה? אז זוהי ההזדמנות להודות לכל הכותבים הנאמנים פה בפורום שמעשירים אותנו מנסיונם -כולל ההתלבטויות והקשיים כמו גם הפתרונות והטיפים. כי מכל מלמדי השכלתי... אז ברכות לדובונית-ליום הולדתך הצלחה ואושרבכל אשר תפני. אין ספק שאת דוגמא ומופת לכולנו ביסודיות וביושרה שלך. לרבקה-ברכות ליום נישואייך כן ירבו בבריאות ובאושר. לאסתי חברתי לקבוצה - ישר כוח לקראת האירוע המשמח לנילי ,רעותה ,נחושה ,לאה וכל חברותי בקבוצת מופת-היה כיף לפגוש אתכן. לדני התומכת הבלתי נלאית ,ברכה הרשקוביץ,דפי,קרולינה הטובה ,מיכל שרון ,אפי המוכשרת ,קרנושה ענת,סיסי,נינה וכווווווווווווווולן -שמחה לחזור להיות חלק מכן. בצקיסטית-נוכחותך בפורום חסרה.אך גם במעט שאת אומרת-יש תמיד כוח וטעם. תרגישי טוב איך הרגל? אז זהו ---בתקווה לבשורות טובות "נתראה" בפורום. בוקר טוב ויום נפלא!
פפריקה יקרה כל כך שמחתי לפגשך אתמול,אני מקווה שאמשיך לראותך מתמידה וממשיכה בנחישות ובהצלחה. באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 14:14
רעותה Posts: 869
|
פפריקה שלנו , באמת היתה לך כניסה מרגשת אתמול ושמחתי מאוד מאוד שחזרת. אני בטוחה , שתשיגי את מטרותיך. אמרתי לך אתמול , שמאז שעזבת התחדשנו ב"בלי מתוק" וההצלחות לא מאחרות לבוא. כאמור , אנחנו נעזרות המון בקפה הקר שלך כתחליף מעולה לגלידות וכל מה שעולה על הדעת והטעם. אז מי כמוך , שלא תצליח עם הטיפ המעולה שלך. המון המון בהצלחה ואני מקווה שאולי ההפסקה שהיתה לקחת אותך למקום חדש ועכשיו את בשלה לתהליך עבורך ( מה שעלה כבר מאחוריך ). אז שיהיה לך שבוע מקסים ואני בטוחה שעם המון מוטיבציה. רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 13:54
|
בצקיסטית היית חסרה לנו אתמול כולם שאלו עלייך מקווה שהכל בסדר ושיהיה לך המשך יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 13:53
|
פפריקה ברוכה השבה אלינו היית חסרה תודה על הברכות בהצלחה עם חזרתך לחוג
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 12:23
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי פפריקה אני שמחה שחזרת לקבוצה ולפורום תודה על מילותייך החמות }{ מחכה לתמונה שלך כדי שכולם יראו איזו יפה את :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 12:20
נחושה Posts: 6982
|
פפריקה יקרה טוב עשית, קודם כל באמת היית חסרה במופת ובוודאי בכתיבך השנונה בפורום. שנית שמחה שחזרת לתהליך עצמו ובאמת תעשי את השינוי הדרוש לא בשביל ארוע אלא בשבילך. כפי שאמרת מירי מעולם לא היתה כל כך חטובה ומהממת וזה רק מראה לנו שזה אפשרי בעצב או בשמחה בקרנבל או בפסטיבל, בסקנדל או בחום הנוראי של אוגוסט, פשוט צריך להמשיך בתהליך לעשות, לגוון, להיתמך ולעזור אחת לשניה ובלבד שלא לנטוש את התהליך כי מאוד קשה להתניע שוב ולהתחיל מחדש ולהחזיר חובות. עד היום אני נעזרת בטיפים שנתת לי החל מקפה קר ודברים נוספים ובטוחה שאת מסוגלת ונעשה זאת יחד. יום נפלא והמון בהצלחה נחושה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 10:27
קרנושה Posts: 3420
|
איזה יופי שחזרת אלינו! כאן תמיד בשבילך...כולנו יחד, זוכרת?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 10:25
נינוש Posts: 1442
|
פפריקה יקרה טוב שחזרת אלינו היית חסרה נשאר לך רק להכניס תמונה נשמח לראות אותך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 08:23
קרולין Posts: 6651
|
פפריקה יקרה! ברוכה השבה שווה.
כיף שחזרת אלינו , כיף לקרוא אותך.
מאחלת לך יום מקסים המשך שבוע נהדר וים של הצלחהההההההה בתהליך.
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 07:51
אסתי ברוך Posts: 1317
|
מקסימה תודה ברוך שובך אלינו היית חסרה יום מקסים ובהצלחה מכול הלב
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 07:27
dany Posts: 19819
|
פפריקה יקרה כמה שמח שחזרת לקבוצה... לקחת לך חופשה של 4.5 חודשים... ואני מקווה שאת כרגע ממש במלוא המרץ והקיטור לחזור ולכבוש יעדים... וכאן בפורום להופיע ולהשפיע.... כל אחת נהדרת שכאן כותבת ועוזרת...תומכת ונתמכת את המעגל מרחיבה... ואת כוחנו מגדילה.... שיהיה לך בהמון הצלחה.... נשיקות וחיבוקים דני
פפריקה כתב:
שלום חברים, חזרתי אתמול לקבוצה-לחוג מופת אחרי הפסקה של ארבעה וחצי חודשים. אז ראשית - מחמאות למירי היפה.אני מכירה את מירי כבר שני עשורים ומעולם לא היתה רזה וחטובה כל כך .מירי, תמיד היית מקור השראה ועכשיו את ממש דוגמא ומופת למה שכל אחד מאיתנו יכול לעשות עם הגוף שלו,עם החיים שלו.ולנו אין אלא ללכת בעקבותייך............ אז בואו נעשה את זה פשוט. פשוט נעשה ! נעשה כמו חיה'לה ששומרת את חוקותיה של מירי כאילו היו חלק מתרי"ג מצוות ומספרת לנו שנגמלה משתיית קפה ואכילת שוקולד כאילו חצתה את הכביש במעבר חצייה-כל כך פשוט ומהר! ובאמת חיה'לה-חצית את כל הדרך לאגף בארון בו חיכתה לך בסבלנות החולצה האדומה והופ- היא מתאימה לך!זהו גמול שכדאי עבורו לטרוח! וזוהי כל החוכמה -לעשות ! כי איך אומרת טולי/פריז /ורשה בשמו של אריסטו? הפרסים נופלים לחיקם של אלה שנותנים ביטוי למעלותיהם!
וזה מה שנעשה-נתן ביטוי ליכולותינו לשמור ולאהוב את עצמנו והפרס יהיה-גוף בריא ונאה.היש פרס טוב מזה? אז זוהי ההזדמנות להודות לכל הכותבים הנאמנים פה בפורום שמעשירים אותנו מנסיונם -כולל ההתלבטויות והקשיים כמו גם הפתרונות והטיפים. כי מכל מלמדי השכלתי... אז ברכות לדובונית-ליום הולדתך הצלחה ואושרבכל אשר תפני. אין ספק שאת דוגמא ומופת לכולנו ביסודיות וביושרה שלך. לרבקה-ברכות ליום נישואייך כן ירבו בבריאות ובאושר. לאסתי חברתי לקבוצה - ישר כוח לקראת האירוע המשמח לנילי ,רעותה ,נחושה ,לאה וכל חברותי בקבוצת מופת-היה כיף לפגוש אתכן. לדני התומכת הבלתי נלאית ,ברכה הרשקוביץ,דפי,קרולינה הטובה ,מיכל שרון ,אפי המוכשרת ,קרנושה ענת,סיסי,נינה וכווווווווווווווולן -שמחה לחזור להיות חלק מכן. בצקיסטית-נוכחותך בפורום חסרה.אך גם במעט שאת אומרת-יש תמיד כוח וטעם. תרגישי טוב איך הרגל? אז זהו ---בתקווה לבשורות טובות "נתראה" בפורום. בוקר טוב ויום נפלא!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 07:13
לייסי Posts: 623
|
פפריקה יקרה! יופי שחזרת אלינו! במקרה דווקא אתמול לא הייתי - אבל אני מקווה לשוב ולראותך מהשבוע הבא. אני מאחלת לך הצלחה רבה ויום נפלא!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2010 07:05
פפריקה Posts: 134
|
שלום חברים, חזרתי אתמול לקבוצה-לחוג מופת אחרי הפסקה של ארבעה וחצי חודשים. אז ראשית - מחמאות למירי היפה.אני מכירה את מירי כבר שני עשורים ומעולם לא היתה רזה וחטובה כל כך .מירי, תמיד היית מקור השראה ועכשיו את ממש דוגמא ומופת למה שכל אחד מאיתנו יכול לעשות עם הגוף שלו,עם החיים שלו.ולנו אין אלא ללכת בעקבותייך............ אז בואו נעשה את זה פשוט. פשוט נעשה ! נעשה כמו חיה'לה ששומרת את חוקותיה של מירי כאילו היו חלק מתרי"ג מצוות ומספרת לנו שנגמלה משתיית קפה ואכילת שוקולד כאילו חצתה את הכביש במעבר חצייה-כל כך פשוט ומהר! ובאמת חיה'לה-חצית את כל הדרך לאגף בארון בו חיכתה לך בסבלנות החולצה האדומה והופ- היא מתאימה לך!זהו גמול שכדאי עבורו לטרוח! וזוהי כל החוכמה -לעשות ! כי איך אומרת טולי/פריז /ורשה בשמו של אריסטו? הפרסים נופלים לחיקם של אלה שנותנים ביטוי למעלותיהם! וזה מה שנעשה-נתן ביטוי ליכולותינו לשמור ולאהוב את עצמנו והפרס יהיה-גוף בריא ונאה.היש פרס טוב מזה? אז זוהי ההזדמנות להודות לכל הכותבים הנאמנים פה בפורום שמעשירים אותנו מנסיונם -כולל ההתלבטויות והקשיים כמו גם הפתרונות והטיפים. כי מכל מלמדי השכלתי... אז ברכות לדובונית-ליום הולדתךהצלחה ואושרבכל אשר תפני. אין ספק שאת דוגמא ומופת לכולנו ביסודיות וביושרה שלך.
לרבקה-ברכות ליום נישואייךכן ירבו בבריאות ובאושר.
לאסתי חברתי לקבוצה - ישר כוח לקראת האירוע המשמח
לנילי ,רעותה ,נחושה ,לאה וכל חברותי בקבוצת מופת-היה כיף לפגוש אתכן.
לדני התומכת הבלתי נלאית ,ברכה הרשקוביץ,דפי,קרולינה הטובה ,מיכל שרון ,אפי המוכשרת ,קרנושה ענת,סיסי,נינה וכווווווווווווווולן -שמחה לחזור להיות חלק מכן.
בצקיסטית-נוכחותך בפורום חסרה.אך גם במעט שאת אומרת-יש תמיד כוח וטעם. תרגישי טובאיך הרגל?
אז זהו ---בתקווה לבשורות טובות"נתראה" בפורום. בוקר טוב ויום נפלא!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|